SMF Support > SMF 2.0.x Support

Timeout error when posting

(1/6) > >>

Chalky:
A couple of days ago my co-admin pointed out that she is frequently receiving the error message "Your request timed out.  Please retry the request" when she tries to submit a post.  I posted on another thread


--- Quote from: Sabrinova on March 01, 2012, 03:50:33 PM ---My co-admin is having the same error message nearly every time she posts.  She's using Chrome.  I'm with GoDaddy for my hosting, but mine is a closed forum of 4 members including myself and my co-admin, so overcrowding on the host cannot be the problem.

Interesting that Vlada87 comments on it being the Chrome users.... sounds like a Chrome issue to me....

--- End quote ---

then realised that the topic I posted on is marked as solved so I figure I'm more likely to get a response by starting a new thread.

Now the issue has escalated as I have started getting the same error when I try to post from my iPhone!  Of course my iPhone is using Safari, my co-admin is on Chrome, but I haven't seen the error once on my Firefox!

As I said in my other post, my forum was created only three weeks ago and has only four members including the two admins.  We are closed to guests and registration is disabled, which is exactly how we want it for the time being.  So why are we seeing this timeout error in certain browsers?

Please help, thanks :)

K@:
Do you have access to your site's php.ini file?

If so, you can edit the max_execution_time.

The default is 30. Try increasing that to 60.

If not, you'll have to get your host to do it, for you.

Chalky:
Thanks K@, I do and have just made the change you suggested.  I'll let you know if it works :)

K@:

Chalky:
No, no coconut I'm afraid  :'(   We're both still getting the error, and again even after I upped it to 90 with:

max_execution_time = 90
max_input_time = 120

My co-admin has noticed that the likelihood of her getting this error message increases the longer she spends composing her post, which seems odd.  Surely the script isn't running the whole time she's writing?  As for my iPhone, I just get the error with most posts regardless.

Have you any other suggestions?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version