SMF Support > Install and Upgrade Help

Upgrade error given (Themes.php line 1018)

(1/2) > >>

Zippo:
Warning: Undefined offset: 1 in /home/sites/site99/web/body/Sources/Themes.php on line 1018

The template I am using is a custom made one.  I can see no errors in the actual forum (post upgrade), just wondered if it's a "don't worry one" ;)  any thoughts?

Grudge:
It shouldn't be a problem. I think you can stop it from happening by changing like 1018 from@

--- Code: ---preg_match('~background(?:-color)?:\s*([^;}\s]+)~is', $temp[1], $temp);

--- End code ---
to:

--- Code: ---if (!empty($temp[1]))
preg_match('~background(?:-color)?:\s*([^;}\s]+)~is', $temp[1], $temp);

--- End code ---

I think it may *actually* be a bug but I'm not going to change CVS until Unknown confirms/denys it.

HRM:
Hi,

I had the same kind of message, but got it 3 times,


--- Quote ---
Converting the template...
Warning: Undefined offset: 1 in /home/sites/site92/web/forum/Sources/Themes.php on line 988

Warning: Undefined offset: 1 in /home/sites/site92/web/forum/Sources/Themes.php on line 1018

Warning: Undefined offset: 0 in /home/sites/site92/web/forum/Sources/Themes.php on line 1025

Warning: Undefined offset: 2 in /home/sites/site92/web/forum/Sources/Themes.php on line 1025
done.

Taking the forum out of maintenance mode... Successful

--- End quote ---

I went on and my forum seems to run properly. check: www.muziek4um.nl Only weird thing is that the characters in boards and specially in admin-center are much bigger then before. I'm using a custom template and did the 'converting' thing.

Ed.

Grudge:
It's nothing important. It's just not finding stuff it's looking for in the template. You can survive without it :)

EDIT: It looks like it's running the function and your template had a slightly dodgy style sheet, hence it struggled to convert it. I think the function needs some cleaning up as it should have just returned straight away...

HRM:
Ok, tnx.
Ed

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version