SMF Support > Shqip (Albanian)

S'po instaloj dot asnje portal

<< < (5/5)

babjusi:

--- Quote from: Sarge on April 07, 2008, 03:13:58 PM ---

P.S. "Bugs" une e perkthej "gabime". Shqipja eshte akoma e varfer ne terma informatike...  :-\

--- End quote ---

Me sa kam pare une, dhe ne disa gjuhe te tjera keto termat e informatikes zakonisht ne anglisht i perdorin. Kete gje e kam ven re psh ne gjermanisht, italisht, greqisht, spanjisht, gjuhet nordike etj.


--- Quote from: cognac on April 07, 2008, 04:06:28 PM --- po spo na shkruan anjeri perveç ne 3 apo sjane të informuar ?

--- End quote ---

Une kam pare dhe disa shqiptare te tjere neper temat e tjera por ndoshta nuk a kane pare akoma kete temen shqip se eshte e re

Navigation

[0] Message Index

[*] Previous page

Go to full version