Customizing SMF > Modifications and Packages

In Line Attachments -- ILA

<< < (66/73) > >>

Iomega0318:

--- Quote from: Spuds on May 13, 2012, 01:42:29 PM ---Please replace the ILA-Subs.php file in your Sources directory with the one attached and let me know if it fixes the html tag problem for you.



--- End quote ---
That seems to have fixed it! Thank you!

Also just to make sure, when an ILA is quoted is it supposed to show up as "Attachment Link" in the quote?

Spuds:
Correct ... it does not "render" inside of quotes but should be a link to the post with the attachment.

Iomega0318:

--- Quote from: Spuds on May 13, 2012, 04:51:59 PM ---Correct ... it does not "render" inside of quotes but should be a link to the post with the attachment.

--- End quote ---
Ok cool, just checking. Everything is working great now, thank you again!

distante:

--- Quote from: Spuds on May 13, 2012, 12:09:38 AM ---
--- Quote ---Hey Spuds! I don't remember if I already ask for this but, Is there some way to tweek ILA so the [attach] tag gets converted to a img when I share a link in facebook?
--- End quote ---
Not that I can think of ... I don't use facebook so I'm not really sure what its doing with the link (guest permissions)

--- End quote ---

Not quite sure if the guest permissions have something to do, because guest can see the attach and also the image tags, but If I put a image that isn't an attacht, FB parse it and don't put the [img ] tag in the description

drukpa:
Great mod! that it definately what i was looking for.

I just installed it today and there are some odd things going on.

Theme: Core
SMF: 2.0.2

The photo shows in the post very well, but its also shows in the attachment section under the post.
If I switch off "Display image attachments as pictures under post", then the images shows as a links both in the post and under the post.

So how can I have the image ONLY in the post, but not in the attachment section?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version