Customizing SMF > Modifications and Packages

AjaxChat Integration (latest version 3.2.1)

<< < (1741/1818) > >>

Carol_i28:
I have installed version 3.3c, on smf 2.0.2 the shout box is awesome, but every time some posts, they have to hit "home" or refresh the page before the post shows in chat

RoCKeT-88:
I have a question about this great mod.  How can you clear out private created rooms.  I created one and now its like a perm chat room in the list.


Thanks a lot!

jmil:
I got it working Great on my Forum with the Exception of adding the Button (Yes Custom Theme).

Here is what my other Buttons Codes look like in the "index.template.php":


--- Code: ---// Show the [chat] button.
echo '
<li><a class="nav" href="', $scripturl, '?action=chat"><span>' , "Chat" , '</span></a></li>';
--- End code ---

Here is the Parse Code:


--- Code: ---/ the [chat] button
$chatPath = str_replace("index.php", "chat/index.php", $scripturl);
$num = (empty($modSettings['enableChatButtonNo'])) ? 0 : count(chatOnlineUsers());
echo $context['browser']['is_ie4'] ? '<td class="maintab_active_' . $first . '">&nbsp;</td>' : '', '
<td valign="top" class="maintab_back">
<a href="', $chatPath, '"', empty($modSettings['chatPopUp']) ? 'target="_blank"' : ' onclick="openWindow(this.href);this.blur();return false;"', '>', $txt['chat'], ($num > 0) ?  ('('.$num.')') : '' , '</a>
</td>';
--- End code ---

Trying to make it work on my theme! I can easily create the Chat Button (as you see above) and it shows on my template - Just cant figure out the code to incorporate it in my theme and look right!

Any Help would be great.

graaywolf:

--- Quote from: hcfwesker on February 01, 2012, 11:02:50 AM ---
--- Quote from: Nimras on January 23, 2012, 08:15:53 PM ---Same issue as Costner.

Shoutbox works but not chat and if i press chat i get:


Warning: in_array() [function.in-array]: Wrong datatype for second argument in /home/nimras/yggdrasilempire.com/ToN/chat/lib/class/CustomAJAXChat.php on line 283

Warning: in_array() [function.in-array]: Wrong datatype for second argument in /home/nimras/yggdrasilempire.com/ToN/chat/lib/class/CustomAJAXChat.php on line 283

Warning: in_array() [function.in-array]: Wrong datatype for second argument in /home/nimras/yggdrasilempire.com/ToN/chat/lib/class/CustomAJAXChat.php on line 283

Warning: in_array() [function.in-array]: Wrong datatype for second argument in /home/nimras/yggdrasilempire.com/ToN/chat/lib/class/CustomAJAXChat.php on line 283

Warning: in_array() [function.in-array]: Wrong datatype for second argument in /home/nimras/yggdrasilempire.com/ToN/chat/lib/class/CustomAJAXChat.php on line 283

Warning: in_array() [function.in-array]: Wrong datatype for second argument in /home/nimras/yggdrasilempire.com/ToN/chat/lib/class/CustomAJAXChat.php on line 283

Warning: in_array() [function.in-array]: Wrong datatype for second argument in /home/nimras/yggdrasilempire.com/ToN/chat/lib/class/CustomAJAXChat.php on line 283

Warning: in_array() [function.in-array]: Wrong datatype for second argument in /home/nimras/yggdrasilempire.com/ToN/chat/lib/class/CustomAJAXChat.php on line 283

--- End quote ---

I know this issue was fixed by installing the other chat package, but I think I duplicated this error, in case you wanted to try TECHNO's mod agagin.   It seems something must have no installed correctly in one of your language files.  Maybe Modifications.english.php   ... that will cause the pop-up chat to throw these errors.

--- End quote ---

I'm getting the same error (custom theme - Yem Ye�il Husami SMF version 2.0.2) i didn't see i fix i have version b of T3CHN0's versions installed....

Error:
Warning: in_array() [function.in-array]: Wrong datatype for second argument in /home/www/420boards.org/forums/chat/lib/class/CustomAJAXChat.php on line 283

here's a screen shot
pic #1: errors on top
pic #2: page down/chat window (user list blank - you can type in the send box but it don't save in the chat window)

(browser - firefox)

PS: My bad i just found the post with the fix...... it's working great on 2.0.2 on my custom theme..... thanks to the folks that worked on this mod...... my forums were dead without a real chat room

THANKZ GUYS!

Inti31:
maybe useful for people who have problems with the chat.

I stated some posts ago that I installed sucessful the chat  but can't see the member in the chat else I was able to post sth.

That happen because of that mod: Wiki BBC.

I tried that out - i installed the chat first and it runs fine - I installed then Wiki BBC - the chat won't work anymore. So I just deinstalled the wiki bbc mod and now we are able to use that chat.

cheers Inti31


Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version