SMF Support > Shqip (Albanian)

Pershendetje Te Gjithve !!!

(1/2) > >>

BeRaTsi:
Pershendes Te Gjith SHQIPTARET Kudo Qe Ndodhen !!!
Ju Lutem Kush Mund Te Me ndimoje Te Vendos Gjuhen SHQIPE ne Forumin SmF --==> hxxp:WwW.BeRaTiJoN.Smfforfree3.CoM [nonactive] Pres Pergjigje Me RESPEKT BeRaTsi_MiZeRje

billis_2:
Pershendetje edhe ty BeRaTsi  :)
Nuk e di a te lejon serveri yt te krijosh nje FTP account sepse eshte free!
dhe me ndihmen e nje programi FTP duhet te ngarkosh
ne direktorie qe eshte forumi /public_html/forumi/Themes/default/languages ngarkon te gjitha file te gjuhes shqipe!
dhe ne /public_html/forumi/Themes/default/images ngarkon te gjitha fotot te gjuhes shqipe!
gjuhen shqipe do e gjeshe Ketu

Nqs serveri nuk te lejon FTP account,
atehere shko ne admin center Forum Settings/Default Forum Language dhe zgjidh gjuhet qe te lejon serveri yt.

endrit19:
pasi i uploadova ne default theme si tja bej qe ti perdor ne nje theme tjeter

PIONERI:

--- Quote from: endrit19 on October 09, 2009, 12:48:55 PM ---pasi i uploadova ne default theme si tja bej qe ti perdor ne nje theme tjeter

--- End quote ---

ska lidhje , sepse bon ne te gjitha themat tjera,:D

AVESTA:
Thanks You

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version