SMF Support > Teme i Grafika

Zone99 need ideje.

(1/1)

Krunoslav333:
Trebam ideje sto dodat i sredit na mojem editu teme zone99,stavite neke tutove i recite sta bi se moglo napravit da bude bolja.

http://croatian-mafia.t15.org/P.S malo je off topic al ajde

Dzonny:
Što se mene tiče - izmeni sve ;D Ne svidja mi se tema uopšte generalno, a i ne vidim šta si promenio osim boja i pozadinsve slike.

Krunoslav333:

--- Quote from: Dzonny on February 18, 2012, 11:58:03 AM ---Što se mene tiče - izmeni sve ;D Ne svidja mi se tema uopšte generalno, a i ne vidim šta si promenio osim boja i pozadinsve slike.

--- End quote ---

Pa da.
Al sta da mjenjam neznam kako i trebao bi neke tutove za dobre stvari :)

Dzonny:
Ne postoje "dobre stvari", postoje samo "tebi dobre stvari" ili nešto što misliš da široke narodne mase smatraju da je "dobro". Međutim "dobro" je relativan pojam, ono što je tebi dobro meni možda nije i obrnuto.
Prosto kad je u pitanju web dizajn nema pravila osim da ne treba praviti veliki konraks u bojama, a što se mene tiče, to su blage boje, ne previše tamne, ne drečave, plava, ljubičasta, bledo crvena ili bordo je ok, siva, braon, zavisno od toga šta se radi...
Generalno, ja da pravim temu tj da neku temu editujem za svoje potrebe krenuo bi od neke teme bazirane na default temi, a nikako od DS tema koje su i ovako dovoljno komplikovane/nepotrebno-budžene te i kasnije problematične za instalaciju mnogih modova.

Navigation

[0] Message Index

Go to full version