Advertisement:

Author Topic: Stack Overflow at Line 0 Internet Explorer 7  (Read 6992 times)

Offline lonrot

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 334
Stack Overflow at Line 0 Internet Explorer 7
« on: June 30, 2007, 12:38:50 PM »
SMF Version: SMF 1.1.3
Well, that's exactly what I get when I use my website with IE7.
Opera and Firefox wont show this error.

Here check the screenshot.
Important to notice is that I get this error in the entire forum, I can still browse post and edit everything just fine.
« Last Edit: July 02, 2007, 02:05:06 PM by lonrot »

Offline lonrot

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 334
Re: Stack Overflow at Line 0 Internet Explorer 7
« Reply #1 on: June 30, 2007, 09:13:36 PM »
Hello, Please I need some help in order to fix this problem. I have tried to fix errors but the Admin area doesn't find any.

Offline lonrot

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 334
Re: Stack Overflow at Line 0 Internet Explorer 7
« Reply #2 on: July 02, 2007, 02:04:24 PM »
OKay what I found out was that my problem was caused by a skngle image file that was missing. Updating the link the error stopped from ocurring, the weird part of this was the fact that the image file has no relationship with Java, and this error is supposed to happen when there are too many Java processes at the same time. However the problem is solved.

Offline mcblaber

  • Support Specialist
  • SMF Super Hero
  • *
  • Posts: 11,118
  • Gender: Male
    • mcblaber on LinkedIn
    • @mcblaber on Twitter
    • AvatarPrime
Re: Stack Overflow at Line 0 Internet Explorer 7
« Reply #3 on: July 02, 2007, 03:25:48 PM »
I'm glad you got it solved. Know that I.E7 is very buggy and that error probably would not show on other browsers
M. Colin Blaber
Formally known as shadow82x
SMF Support Specialist

SMF2.1 Alpha Playground

Offline lonrot

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 334
Re: Stack Overflow at Line 0 Internet Explorer 7
« Reply #4 on: July 02, 2007, 05:47:35 PM »
I'm glad you got it solved. Know that I.E7 is very buggy and that error probably would not show on other browsers

True thing, I have testen in Firefox, Opera and Safari, and the site looks perfectly fine.

Offline mcblaber

  • Support Specialist
  • SMF Super Hero
  • *
  • Posts: 11,118
  • Gender: Male
    • mcblaber on LinkedIn
    • @mcblaber on Twitter
    • AvatarPrime
Re: Stack Overflow at Line 0 Internet Explorer 7
« Reply #5 on: July 02, 2007, 09:10:35 PM »
I'm glad you got it solved. Know that I.E7 is very buggy and that error probably would not show on other browsers

True thing, I have testen in Firefox, Opera and Safari, and the site looks perfectly fine.
Anyway I'm glad you fixed it :)
M. Colin Blaber
Formally known as shadow82x
SMF Support Specialist

SMF2.1 Alpha Playground