Customizing SMF > Modifications and Packages

Bookmarks

<< < (150/175) > >>

Labradoodle-360:
Thank you for the translation :) When I update this modification, the strings will change enough that any translations won't be suitable.

I appreciate your contribution.

Gavriel:

--- Quote from: Labradoodle-360 on May 28, 2012, 11:00:17 AM ---Thank you for the translation :) When I update this modification, the strings will change enough that any translations won't be suitable.

I appreciate your contribution.

--- End quote ---

Ok, thanks for the answer :)

dimspace:
Been battling with this for three hours.. And pulling my hair out now.

Numerous problems.

First up, in the zip I downloaded the install.php doesnt work pulling up an error. Got past some of it by editing the package-info file


--- Code: --- <modification format="xml" type="file">bookmarks20.xml</modification>
<modification format="xml" type="file">translations.xml</modification>
<require-file name="smf20/Bookmarks.php" destination="$sourcedir" />
<require-file name="smf20/Bookmarks.template.php" destination="$themedir" />
<database type="file">smf20/install.php</database>
--- End code ---

removed the > sign from the final line.. that gets it installing without a crash (however, it doesnt add the database entries).

Manually coded the rest using the package parser on smf helper. however,number of problems (i had to extract and then recreate the package to get it to parse, the one on the mod site is still broken)

its showing four different edits to display.template none of which match anything in my display.template

next up, there appears to be nothing in the parser to add the bookmarks menu item (i do get  a button, but its blank)
I also get a blank button on the reply, poll etc line on the topic page.

nothing in any of the member permission settings either.. think the parser might be missing somethings but ive been through manually and seem to have everything.

edit: manually added the entries to the database

manually coded

now just getting no buttons appearing (blank buttons) and when you do click on the (blank) buttons just get a session verification error.

Labradoodle-360:
What version of SMF are you running?

dimspace:
2.0.2

I dont think its helped by the mod site being screwy at the minute, had to rezip it here and then reparse it through package parser.

Of the four suggested changes to display.template i did one..

pretty much now got it down to the two buttons not working, though i can probably do the main one myself by just adding it to the subs file, and the session verification error.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version