Customizing SMF > Modifications and Packages

httpBL

<< < (218/233) > >>

snoopy_virtual:
It doesn't make sense.

Are you sure those errors are new ones appearing AFTER you modified the file httpBL_Subs.php?

Oldcrow:

--- Quote from: snoopy_virtual on May 08, 2012, 02:16:46 AM ---It doesn't make sense.

Are you sure those errors are new ones appearing AFTER you modified the file httpBL_Subs.php?

--- End quote ---


According to my change log I did this on May 4th. see below.



 
 
 
 
--- Quote ---
Re: Changelog - Admin 
« Reply #43 on: May 04, 2012, 12:39:55 PM »

 
 
Made the following change.


It is a bug in the code.While I sort it in the next version you can correct it manually:

Inside your Sources folder look for the file httpBL_Subs.php

Inside it (line 680) look for the code:
Code: $ip = httpBL_look_for_empty_ip();
Replace it with: 

Code: $ip = httpBL_look_for_empty_ip($ip);Save the modified file and upload it to your forum.
--- End quote ---

Oldcrow:
Snoopy here is my httBL_subs.php file.

snoopy_virtual:
That file is correct.

Are you sure you uploaded it correctly to your forum?

Try uploading it again overwriting the file already inside the Sources folder in your forum.

lurkalot:

--- Quote from: Oldcrow on May 08, 2012, 08:22:56 AM ---
--- Quote from: snoopy_virtual on May 08, 2012, 02:16:46 AM ---It doesn't make sense.

Are you sure those errors are new ones appearing AFTER you modified the file httpBL_Subs.php?

--- End quote ---


According to my change log I did this on May 4th. see below.



 
 
 
 
--- Quote ---
Re: Changelog - Admin 
« Reply #43 on: May 04, 2012, 12:39:55 PM »

 
 
Made the following change.


It is a bug in the code.While I sort it in the next version you can correct it manually:

Inside your Sources folder look for the file httpBL_Subs.php

Inside it (line 680) look for the code:
Code: $ip = httpBL_look_for_empty_ip();
Replace it with: 

Code: $ip = httpBL_look_for_empty_ip($ip);Save the modified file and upload it to your forum.
--- End quote ---

--- End quote ---

Oldcrow, that file on your server was last modified on the 22/04/2012   The one in your old directory (remember you moved SMF) is dated the 04/05/2012.  So you've added it to the wrong place.  ;)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version