SMF Support > Install and Upgrade Help

Important Notice: Do you use Filezilla? Avatars and Attachments lost?

<< < (16/18) > >>

TheChief60:
I just transferred my forum and used FileZilla....

Couldn't see attachments and avatars....

Thanks to everyone as yes the ascii transfer in auto mode was the culprit. Re-transferred everything without the treat files w/o extensions as ascii...and set it to transfer everything as binary and it worked.

This should be a required part of any move SMF to new host documentation. Again, thanks...

Red G. Brown:
I'm glad we made a big enough deal about this that you were able to find it and make use of the information here.

outlawsys:
Why would they do that? I mean do you know any extensionless files that AREN'T binary files? Other way around yeah maybe, .htaccess no name, just file with extension its ASCII... but FILE.   ect.... chances are its binary, default to that unless told otherwise....geez... you would think OS guys would know better.... guess not, they must work for Apple   lol     :(

Bet99ty00:
I had this issue previously. Since then I had been really careful about it. Thanks for the heads up once again. I am sure this will help alot of users around.


EDIT by (F.L.A.M.E.R):
Links/Images for advertisement removed.

live627:

--- Quote from: outlawsys on October 15, 2011, 01:40:41 AM ---Why would they do that? I mean do you know any extensionless files that AREN'T binary files? Other way around yeah maybe, .htaccess no name, just file with extension its ASCII... but FILE.   ect.... chances are its binary, default to that unless told otherwise....geez... you would think OS guys would know better.... guess not, they must work for Apple   lol     :(

--- End quote ---
Complain to FileZilla, not Apple. Who- who am I kidding? That was funny!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version