Advertisement:
NameCheap

Author Topic: Weather Status  (Read 891 times)

Offline Senkusha

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 625
  • Gender: Male
  • Embrace Your Destiny!
    • Ayeka's Bliss
Weather Status
« on: May 12, 2010, 11:31:43 AM »
I was wondering if there was mod in existence that could update the News to display the current weather where a server is located.  Special events like thunderstorms or high winds could be displayed warning members that a server outage could occur.

Offline Mick.

  • SMF Friend
  • SMF Hero
  • *
  • Posts: 4,643
  • Gender: Male
  • Premium SMF Themes
    • idesign360 on Facebook
    • @idesign360 on Twitter
    • idesign360.com/
Re: Weather Status
« Reply #1 on: May 12, 2010, 11:34:47 AM »

Offline Senkusha

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 625
  • Gender: Male
  • Embrace Your Destiny!
    • Ayeka's Bliss
Re: Weather Status
« Reply #2 on: May 12, 2010, 08:20:49 PM »
Yeah, but something a little more sophisticated.  I'd like to be able to determine when there are bad conditions and post a news banner.  Maybe activate the news fader, set the background color to red or something to catch attention and display a message that severe weather is in the area and the server may be affected.

I tried the weather widget, and it appears to be a <script>.  Is there a way to intercept that code and parse it?

Offline Mick.

  • SMF Friend
  • SMF Hero
  • *
  • Posts: 4,643
  • Gender: Male
  • Premium SMF Themes
    • idesign360 on Facebook
    • @idesign360 on Twitter
    • idesign360.com/
Re: Weather Status
« Reply #3 on: May 12, 2010, 08:27:33 PM »
Yeah, but something a little more sophisticated.  I'd like to be able to determine when there are bad conditions and post a news banner.  Maybe activate the news fader, set the background color to red or something to catch attention and display a message that severe weather is in the area and the server may be affected.

I tried the weather widget, and it appears to be a <script>.  Is there a way to intercept that code and parse it?

Put it on a "top" block.

or.....


try this too......

add your location in the search bar up top.
http://www.wunderground.com/geo/BannerPromo/US/IL/Quincy.html