SMF Support > Vaši SMF forumi

[ZB] Zapadni Balkan SA:MP | www.zb-samp.org

(1/23) > >>

mafica .pwn:

   Zapadni Balkan SA:MP   www.zb-samp.org
O novoj SA:MP zajednici

Poštovani forumaši sa ponosom vam predstavljam novootvorenu SA:MP zajednicu,naime radi se o zajednici koja ima za cilj ukazati pomoć svim novacima u SA:MP-u,bilo da se radi o skripterima ili igračima.Za one koji ne znaju šta je to SA:MP objasnim nešto kasnije.
Na forumu možete pronaći razne tutorijale za SA:MP,te za PAWN skriptanje,tutorijali su isključivo pisani od strane korisnika naše zajednice,a ima i onih koji su preuzeti sa službene SA:MP stranice ili SA:MP wikia,u tom slučaju naveden je izvorni link.
Na forumu možete zatražiti pomoć ili savjet u vezi PAWN skriptanja,SA:MP servera i SA:MP klijenta,odgovor dobijate u što kračem vremenu,jer naši skripteri su voljni vam pomoći u svako doba dana ili noći.
Takođe možete pronaći razne skripte za vaš server,pluginove,SA:MP mape koji su izrađene u poznatom Multi Theft Auto modu,filterskripte i include fajlove (dodaci za vaš SA:MP server).
Ukoliko ste stekli dovoljno iskustvo možete otvoriti vlastiti SA:MP server ili ako već imate vaš SA:MP server možete reklamirati na našem forumu.Ako vam je potreban povoljan i siguran hosting za SA:MP server,na našem forumu ga možete pronaći.
Na forumu se nalazi i SA:MP trgovina,a mogučnosti u tom boardu imate sljedeće:
-možete prodati vašu vlastitu server skriptu ako je imate,takođe možete kupiti server skriptu ukoliko niste u mogučnosti sami skriptati za vaš server.
-ako već igrate na nekome serveru,pa vam više dosadilo a imate korisnički račun sa jakim statsom,možete ga prodati,isto tako možete kupiti korisnički račun za neki server koji želite.
Mislim da sam dovoljno objasnio o čemu se radi,a vi ako ste zainteresovani posjetit ćete nas i uvjeriti se u naš kvalitet te podržati nas u projektu.
Na kraju da napomenem forum je otvoren samo za zemlje zapadnog Balkana - Hrvatsku,Srbiju,Bosnu i Hercegovinu te Crnu Goru.

Šta je to SA:MP?

San Andreas Multiplayer (SA: MP) je modifikacija za Grand Theft Auto: San Andreas koja tu igru pretvara u multiplayer igru.Možete igrati preko interneta (ili LAN) sa do 500 drugih ljudi. 
U SAMPU postoji mogučnost da se radi skoro sve ono sto se može raditi i u Single Player modu, naravno ukoliko se to i izradi tj ''naskripta''. Postoji nekoliko vrsta modificiranja :DeathMatch SA:MP-a,RPG SA:MP-a,STUNT SA:MP-a ili čak i kombinacija te 3 vrste osnovnih skripti tj modifikacija. Moguće je čak i naskriptati neke stvari koje igrač koji igra samo Single Player mod ne može doživjeti.
Opširnije na našem forumu.

FORUM LINK: www.zb-samp.org
Srdačan pozdrav od zb-samp tima!

Misa95:
Svaka cast za dizajn foruma :) Vrlo lepo uklopljeno, a najvise mi se svidja ona strelica sa leve strane koja te vodi do vrha :) A i logo sa Chuck Norrisom mi je extra :D Sve pohvale za dizajn! :D Jedino sto bi ti preporucio je da kada kliknem na Forum gore u naslovu foruma pise Naslovnica, to da promenis. To sam vidjao na vise foruma, i to mi najvise bode oci.

mafica .pwn:

--- Quote from: Misa95 on April 22, 2012, 07:48:01 AM ---Svaka cast za dizajn foruma :) Vrlo lepo uklopljeno, a najvise mi se svidja ona strelica sa leve strane koja te vodi do vrha :) A i logo sa Chuck Norrisom mi je extra :D Sve pohvale za dizajn! :D Jedino sto bi ti preporucio je da kada kliknem na Forum gore u naslovu foruma pise Naslovnica, to da promenis. To sam vidjao na vise foruma, i to mi najvise bode oci.

--- End quote ---
Predloženo je WebMasteru, nadam se da će uskoro napravit to :D
Zahvaljujem se na lijepim komentarima.

Misa95:
Drago mi je da ste poslusali moj predlog. Srecno sa forumom :)

mafica .pwn:

--- Quote from: Misa95 on April 22, 2012, 08:27:25 AM ---Drago mi je da ste poslusali moj predlog. Srecno sa forumom :)

--- End quote ---
Predloženo, al' kaže da to tako treba jer kad smo na portalu piše naziv zajednice tj. "Zapadni Balkan SA:MP", a kad si na forumu "Naslovnica"...
Hvala ipak na prijedlogu. Ako imate još koji, slobodno recite.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version