Advertisement:

Author Topic: Проблем с Google Member Map  (Read 4769 times)

Offline gbteam

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
Проблем с Google Member Map
« on: November 30, 2011, 06:42:51 AM »
Инсталирах си модула ръчно защото ми правеше проблем с остатъци от предни версии които бяха премахнати но в момента се появява следния бъг. Както се вижда и на снимката Google Member Map ми показва всичките потребители дори и тези които не са задали кординати на местоположението им. При тези които вече са имали добавени кординати няма проблем, как да премахна другите потребители, които никога не са добавяли местоположение от страницата на мап-а
« Last Edit: November 30, 2011, 06:46:55 AM by gbteam »

Offline @Bogo

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 218
  • Gender: Male
  • SMF 2.0.9
    • Мерцедес форум
Re: Проблем с Google Member Map
« Reply #1 on: December 02, 2011, 05:52:46 PM »
Инсталирах си модула ръчно защото ми правеше проблем с остатъци от предни версии които бяха премахнати но в момента се появява следния бъг. Както се вижда и на снимката Google Member Map ми показва всичките потребители дори и тези които не са задали кординати на местоположението им. При тези които вече са имали добавени кординати няма проблем, как да премахна другите потребители, които никога не са добавяли местоположение от страницата на мап-а
Преинсталирай модула, но преди това почисти ръчно всички модифицирани файлове от кода на този модул и след това пробвай отново.

Offline gbteam

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
Re: Проблем с Google Member Map
« Reply #2 on: December 03, 2011, 06:47:08 PM »
Пробвах всичко няколко пъти с различни версии като първите 2 пъти бяха с една и съща и няма разлика на някой от версиите ми дава грешки което е нормално на тази която е при мен си е все това положението

Offline gbteam

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
Re: Проблем с Google Member Map
« Reply #3 on: December 08, 2011, 03:19:56 PM »
Проблема е оправен..
Не знам поради какви причина, но базата данни се беше променила от стойност NULL на стойност 0,00000000 на кординатите. Просто се наложи да редактирам GoogleMap.php

от
Code: [Select]
$query = 'SELECT id_member
FROM {db_prefix}members
WHERE latitude IS NOT NULL AND longitude IS NOT NULL
      
на
Code: [Select]
$query = 'SELECT id_member
FROM {db_prefix}members
WHERE latitude > 0 AND longitude > 0
   
« Last Edit: December 08, 2011, 03:23:58 PM by gbteam »