Customizing SMF > Joomla Bridge Support

SMF/Joomla site possibly hacked

(1/4) > >>

rsmini:
Split from Forum got Hacked Need some advice please.

I am thinking along the same lines as my forum has just gone down. Perhaps a fresh install might be a way around it. this is showing at the moment


--- Quote ---Warning: main(/content/BusinessHostPlus/b/r/mydomain/web/smf/Settings.php) [function.main]: failed to open stream: No such file or directory in /content/BusinessHostPlus/b/r/mydomain/web/smf/index.php  on line 51

Fatal error: main() [function.require]: Failed opening required '/content/BusinessHostPlus/b/r/mydomain/web/smf/Settings.php' (include_path='.:/usr/local/lib/php') in /content/BusinessHostPlus/b/r/mydomain/web/smf/index.php on line 51
--- End quote ---

Strangly my joomla site is showing a 403 access denied message. The two are link by a 'bridge' My host is struggling to find the problem.

Would a fresh install of the forum and deleting the bridge be worth doing. If so what would be the best way to do this so I can use the current db. I presume this would install my boards and threads plus members. So members would not really notice the change.

xenovanis:
Before you do that, check your Settings.php file. It might be corrupted. If it is, make a copy of the file Settings_bak.php and rename that copy Settings.php.

rsmini:
Will do as soon as I can thank you.. And sorry for hijacking the thread, but I thought it sounded a similar problem. If I have been hacked and they managed to change the theme therefore installing a roque .png image. Would this enable them to get to the joomla site via the bridge we have installed?

xenovanis:
What versions were you using then?

rsmini:
The forum is 1.1.11 and joomla is 1.0.x (if I remember right) I am in the process of migrating to joomla 1. 5 then this happens :(

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version