SMF Support > Archief
Infectie melding
TattooLeashed:
Sinds vandaag krijg ik via Avast de volgende melding wanneer ik naar mijn forum ga;
http://www.avast.com/nl-nl/lp-fr-virus-alert?p_ext=&utm_campaign=Virus_alert&utm_source=prg_fav_70_0&utm_medium=prg_systray&utm_content=.%2Ffa%2Fnl-nl%2Fvirus-alert-default&p_vir=Java:Blackcole-A%20[Trj]&p_prc=C:\Program%20Files\Mozilla%20Firefox\firefox.exe&p_obj=http://tattoomasters.nl/forum/Themes/insidII/scripts/theme.js?fin20&p_var=.%2Ffa%2Fnl-nl%2Fvirus-alert-default&p_pro=0&p_vep=7&p_ves=0&p_lqa=0&p_lsu=24&p_lst=0&p_lex=51&p_lng=nl&p_lid=nl-nl&p_elm=7&p_vbd=1426
Details van de infectie
URL: http://tattoomasters.nl/forum/Themes/ins...
proces: C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox...
infectie: Java:Blackcole-A [Trj]
Het lijkt wel in het thema te zitten.
Weet iemand wat ik hieraan kan doen?
TattooLeashed:
Het is het theme.js bestand. Kan ik deze verwijderen?
CoreISP:
Kan ook een false positive zijn. Als dit een thema is van hier dan zal het wel meevallen denk ik.
Je mag wel je forum een keer upgraden naar 2.0.2..
TattooLeashed:
SMF 2.0.2 | SMF © 2011, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
:o
Hoe kom je erbij dat dat niet zo is Core?
Doctor Deejay:
Dit is wat ik zie:
--- Quote ---SMF 2.0.1 | SMF © 2011, Simple Machines
Insidious II by Skin-Box | Free Hosting
XHTML RSS WAP2
--- End quote ---
Mag ik je er overigens op wijzen dat je site van Google kan worden verbannen wanneer je zoekmachine's andere inhoud laat zien dan bezoekers? Ik dacht ik zeg het even ;)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version