SMF Support > vBulletin

vBulletin 3.8.2 to SMF 2.0 - small problems

(1/1)

guldam:
I am converting a site from vBulletin 3.8.2 to SMF 2.0 and have come across a few bugs.

1. Users have to reset their passwords.
2. User Signatures have missing images and show this instead:
--- Code: ---[SIGPIC][/SIGPIC]
--- End code ---
3. User Signatures have single quotes escaped:


--- Code: ---\'01 3500 QC 4x4 6spd
And I really miss the 12 valvers I\'ve had....
--- End code ---

Any ideas on how to fix issues 2 and 3? I'm ok with issue one.

Steveoh

guldam:
Well, it's mighty quiet.

The SigPic obviously doesn't work because SMF 2.0 does not support pictures in signatures, right? I reckon I need a plugin for this, and I'm wondering if there is a plug in that can reuse these tags...
--- Code: ---[SIGPIC][/SIGPIC]
--- End code ---

The slash, bugs me. I used utf 8 for the conversion, but I still ended up with the slashes. Any fix?

Can anyone throw me a bone?

Steveoh

--- Quote from: guldam on August 23, 2011, 06:31:23 PM ---I am converting a site from vBulletin 3.8.2 to SMF 2.0 and have come across a few bugs.

1. Users have to reset their passwords.
2. User Signatures have missing images and show this instead:
--- Code: ---[SIGPIC][/SIGPIC]
--- End code ---
3. User Signatures have single quotes escaped:


--- Code: ---\'01 3500 QC 4x4 6spd
And I really miss the 12 valvers I\'ve had....
--- End code ---

Any ideas on how to fix issues 2 and 3? I'm ok with issue one.

Steveoh

--- End quote ---

Navigation

[0] Message Index

Go to full version