SMF Support > SMF Prevod

Prijavite greške u prijevodu - OVDJE

<< < (28/33) > >>

SnooPy89:
Da li neko zna zašto se pojavljuje prevod na srpski l hrvatski na smf verziji 2.0.2 bez č, ć, š? Da li to mogu nekako da ispravim?

Dzonny:
Konvertuj forum u utf-8 pa onda instaliraj jezik. Pre svega uradi backup baze i fajlova. I pročešljaj top teme ovde za više informacija, govorilo se već o tome xx puta...

optimizacija:
na ovoj stranici su linkovi prema simplemachines.org gdje bi trebalo pisati kako se registrirati i slično
hxxp:ebayhrvatska.com/index.php?action=help [nonactive]
ali niti jedan link ne radi kad se otvori

Branko.:
Moguće da nije ispravno linkovano jer je bilo promjena u vezi Simple Machines Wiki Dokumentacije. Imaš u dnu help-a linkovan dio teksta koji te vodi na http://wiki.simplemachines.org/smf/Main_Page a tamo je sve posloženo. Imaš u odjeljku 1.2.2.1  kartice koje te usmjeravaju gdje treba, izabereš jezik ( za sada samo gdje je prevod kompletiran ) i to je to.

Venera:
Dobar dan  :)

Uočila sam nešto što nije greška u prevodu, ali što za rezultat ima da se ne može videti ikona/dugme kojim se menja prikaz profila, tj. skuplja i širi prifil (ako sam se lepo izrazila), pa se uopšte ne može koristiti ni na klasičnom, ni na Ultimate profilu. Ustvari, može, ali jedino ako član provali da treba da klikne na naslov "Informacija o profilu", a u to sumnjam.

Prevod stringa, koji se nalazi u fajlu Profile.serbian_latin-utf8.php je

$txt['profileInfo'] = 'Informacija o profilu';

Dobijamo ovo (na mom skinu se ne vidi cela treća reč, na default temi se vidi, ali ikone nema)Da bi se videla, trebalo bi slova na catbg smanjiti toliko da budu nesrazmerno mala u odnosu na sve ostalo na forumu, a time i slabo čitljiva.

Ja sam na svom forumu ovo sredila tako što sam promenila prevod u

$txt['profileInfo'] = 'Profil info';

Smisao je isti, a sad je sve ok.P  :) Z Z

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version