Customizing SMF > Mambo Bridge Support

SMF Mambo Bridge Login Error

<< < (2/8) > >>

Orstio:
Well, it sounds like something in the bridge is not installed correctly, but I can't really tell what, or if I am correct, without seeing it in action.  :-[

ditch1234:
I guess I should mention.  The bridge I am using was downloaded from MamboPortal.com (http://www.mamboportal.com/component/option,com_remository/Itemid,27/func,fileinfo/parent,folder/filecatid,1201/ [nofollow]).  

I assumed when I downloaded it that it was an official SMF bridge.  Now I am getting the impression there is no 'official' SMF bridge.  This one comes with several modules.  The downlaod comes from http://www.everything-science.com [nofollow], but there is no mention of the bridge in the board.  They are definitelty using Mambo 4.5.1/SMF RC2.  But nothing mentioned in their boards about this bridge attributed to them at mamboportal.

ditch1234:
Here is a screen shot:

http://www.causefx.com/screenshot.gif [nofollow]

Orstio:

--- Quote --- This one comes with several modules.  The downlaod comes from http://www.everything-science.com, but there is no mention of the bridge in the board.  They are definitelty using Mambo 4.5.1/SMF RC2.  But nothing mentioned in their boards about this bridge attributed to them at mamboportal.
--- End quote ---

"They" would be me. ;)  Everything Science is my website.  There is no mention of MamboPortal there, because Mambo really has nothing to do with the subject matter of the site.

MamboPortal would have copied the files I put at MamboForge:

http://mamboforge.net/frs/?group_id=543

You most likely have the correct files.  I just think that something was installed not quite right.  It's difficult to say what exactly is going wrong without trying it myself.

{EDIT} After looking at your screenshot, I have to ask -- where is your Mambo template?  It seems to be missing from the page.....

ditch1234:
That's part of the problem.  The Mambo template dissapears, and all I get is what you see.

Look at this screenshot: http://www.causefx.com/screenshot2.gif [nofollow]

As you notice, there are two logins on the page.  If I use the login just below the Ka-Ching banner (com_smf login), I get the error in the previous screenshot.  If I log in to the lower login form, it logs me into SMF, but not into Mambo.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version