Advertisement:
NameCheap

Author Topic: Profil Alanına Takım Amblemleri/Logoları  (Read 63257 times)

Offline уιℓмαz

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 430
  • Gender: Male
    • TamForum.Net » Paylaşımın Tam Adresi
Re: Profil Alanına Takım Amblemleri/Logoları
« Reply #80 on: October 09, 2007, 05:45:21 PM »
Eyvallah çok güzel oldu ;)

Offline ARBeDeM

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 19
  • Gender: Male
  • www.Giriver.com
    • www.giriver.com
Re: Profil Alanına Takım Amblemleri/Logoları
« Reply #81 on: October 10, 2007, 05:57:16 AM »
güzel bir paylaşım bende bunu şuan kullanıyorum yanlız ben reimleri değiştirdim birz küçüktüler 40x40 lık resimler koydum daha güzel oldu :) saol
ARBeDeM
www.giriver.com [nofollow]

Offline *BLACKSNAKE*

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 30
Re: Profil Alanına Takım Amblemleri/Logoları
« Reply #82 on: December 07, 2007, 09:15:58 PM »
bende kurdum harika calisiyor ama elinde degisik baska gifler olan yok mu biraz daha  ???

Offline Hoochie Coochie Man

  • SMF Hero
  • ******
  • Posts: 5,135
  • Gender: Male
    • İstanblues.org
Re: Yeni Modifikasyon (Özel Profil alanı Takımım:Logolu) Buyrun
« Reply #83 on: December 08, 2007, 05:10:32 AM »
Resimlerin Adları büyük harf ile Yazılınca Oluyo   F.gif   B.gif  T.gif G.gif 8)

Eyvallah güzel bir eklenti ancak Yukarıdaki örnektegi gibi değilde, resim ismi uzun olsa olmazmı, ben bunun değişik bir versiyonu için 40 dan fazla resim koyucam, ama burada herrresmin başharfini görüyor, umarım anlatabildim.. Haliyle aynı harf olanlar olmuyor..
İnadına SMF 1.1.X

Offline *BLACKSNAKE*

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 30
Re: Profil Alanına Takım Amblemleri/Logoları
« Reply #84 on: December 09, 2007, 06:27:17 AM »
Resimlerin Adları büyük harf ile Yazılınca Oluyo   F.gif   B.gif  T.gif G.gif 8)

Eyvallah güzel bir eklenti ancak Yukarıdaki örnektegi gibi değilde, resim ismi uzun olsa olmazmı, ben bunun değişik bir versiyonu için 40 dan fazla resim koyucam, ama burada herrresmin başharfini görüyor, umarım anlatabildim.. Haliyle aynı harf olanlar olmuyor..

dostum sunacagin resimleri sabirla bekliyorum sunrasan cok memun olurum saygilarimla

Offline Hoochie Coochie Man

  • SMF Hero
  • ******
  • Posts: 5,135
  • Gender: Male
    • İstanblues.org
Re: Profil Alanına Takım Amblemleri/Logoları
« Reply #85 on: December 09, 2007, 10:49:00 AM »
yok yanlış anladın, ben burası için değil, kendi sitem için demiştim, sizin işinize yaramayacak gifler eminim.. evcil hayvan, ya da takım logoları vs vs değil yani..
İnadına SMF 1.1.X

Offline *BLACKSNAKE*

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 30
Re: Profil Alanına Takım Amblemleri/Logoları
« Reply #86 on: December 09, 2007, 04:16:26 PM »
yok yanlış anladın, ben burası için değil, kendi sitem için demiştim, sizin işinize yaramayacak gifler eminim.. evcil hayvan, ya da takım logoları vs vs değil yani..

dostum bana da zaten takim logolari lazim eger rapide yüklersen memun olurum tsk. ederim

Offline Hoochie Coochie Man

  • SMF Hero
  • ******
  • Posts: 5,135
  • Gender: Male
    • İstanblues.org
Re: Profil Alanına Takım Amblemleri/Logoları
« Reply #87 on: December 09, 2007, 04:58:32 PM »
Bende takım logoları felan yok arkadaşım :S
İnadına SMF 1.1.X

Offline renkliforum

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 167
  • Gender: Male
    • RENKLİ FORUM
Re: Profil Alanına Takım Amblemleri/Logoları
« Reply #88 on: April 07, 2008, 12:26:50 PM »
bu modda şu Trabzonspor olayını çözebilen var mı arkadaşlar?

Offline [SiNaN]

  • SMF Super Hero
  • *******
  • Posts: 11,519
  • Young and Foolish
    • SimplePortal
Re: Profil Alanına Takım Amblemleri/Logoları
« Reply #89 on: April 21, 2008, 09:46:01 AM »
Doğru kodlar bunlar. İlk mesajdakini de buna göre değiştirin.

Profile.template.php

Bul:

Code: [Select]
<td>', $context['member']['gender']['name'], '</td>
</tr><tr>

Sonrasına ekle:
Code: [Select]
<td><b>Takımım: </b></td>
<td><img src="' . $settings['images_url'] . '/takim/', $context['member']['options']['takim']['value'], '.gif" alt="', $context['member']['options']['takim'], '" /></td>
</tr><tr>

Bul:
Code: [Select]
<option value="2"', ($context['member']['gender']['name'] == 'f' ? ' selected="selected"' : ''), '>', $txt[239], '</option>
</select>
</td></tr><tr>

Sonrasına ekle:

Code: [Select]
<td><b>Takımım: </b></td>
<td><select name="default_options[takim]">
<option', @$context['member']['options']['takim'] == 'f' ? ' selected="selected"' : '', '>Fenerbahçe</option>
<option', @$context['member']['options']['takim'] == 'g' ? ' selected="selected"' : '', '>Galatasaray</option>
<option', @$context['member']['options']['takim'] == 'b' ? ' selected="selected"' : '', '>Beşiktaş</option>
<option', @$context['member']['options']['takim'] == 't' ? ' selected="selected"' : '', '>Trabzonspor</option>
<option', @$context['member']['options']['takim'] == 'd' ? ' selected="selected"' : '', '>Diğer</option>
</select></td>

Display.template.php

Bul:
Code: [Select]
', $txt[231], ': ', $message['member']['gender']['image'], '<br />';
Sonrasına ekle:

Code: [Select]
if (!empty($message['member']['options']['takim']))
  echo '
Takımım: <img src="' . $settings['images_url'] . '/takim/', $message['member']['options']['takim']['value'], '.gif" width="12" alt="', $context['member']['options']['takim'], '" /><br />';
Former SMF Core Developer | My Mods | My Anime List | SimplePortal | Samanyolu Fanları

Offline renkliforum

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 167
  • Gender: Male
    • RENKLİ FORUM
Re: Profil Alanına Takım Amblemleri/Logoları
« Reply #90 on: April 21, 2008, 02:29:14 PM »
Olmadı.

Yani buradaki ilk mesajdakinden farklı olmadı. Tek farkı, listenin başında Trabzonspor değil, artık Fenerbahçe var.
 Yani ben kimlik bilgisi düzenlemeye girdiğim zaman, eğer TAKIMIM kısmını yeniden ayarlamazsam, listenin ilk sırasındaki takım otomatik olarak seçilmiş oluyor.

Yani, DURUMUM'u ayarlayan üye her seferinde TAKIMIM kısmını da yeniden seçmeli. Ben o yüzden bu takımım seçimini başka bir sayfada yapmak istiyorum.

Bir de şunu soruyorum.Örneğin,

Ben DURUMUMU seçiyorum "KEYİFLİ" olsun. Sonra dolaştım dolaştım, ertesi gün Profil - Kimlik Bilgisine girdiğimde daha önce seçmiş olduğum "KEYİFLİ" seçili durumda bulunuyor. Ancak, TAKIMIM öyle değil.

Takımımı seçiyorum, örneğin "GALATASARAY". Sonra DURUMUMU değiştirmek için tekrar Profil - Kimlik Bilgisine geldiğimde Takımım kısmında listenin ilk sırasındaki takım görünüyor. Ve ben o kısmı düzeltmeden, sadece DURUMUMU ayarlayıp çıkarsam, listenin ilk sırasındaki Takımı da seçmiş oluyorum.

Neden DURUMUM Modunda İlk Seçimim Sabit Kalırken, TAKIMIM MODUNDA Hemen Listenin İlk Sırasındaki Takıma Dönüyor, Aynı Şekilde Ayarlanamaz mı?

Offline [SiNaN]

  • SMF Super Hero
  • *******
  • Posts: 11,519
  • Young and Foolish
    • SimplePortal
Re: Profil Alanına Takım Amblemleri/Logoları
« Reply #91 on: April 22, 2008, 02:47:26 AM »
Bu sefer düzelttim, kusura bakmayın. Gözümden kaçmış.

Profile.template.php

Bul:

Code: [Select]
<td>', $context['member']['gender']['name'], '</td>
</tr><tr>

Sonrasına ekle:
Code: [Select]
<td><b>Takımım: </b></td>
<td><img src="' . $settings['images_url'] . '/takim/', $context['member']['options']['takim']['value'], '.gif" alt="', $context['member']['options']['takim'], '" /></td>
</tr><tr>

Bul:
Code: [Select]
<option value="2"', ($context['member']['gender']['name'] == 'f' ? ' selected="selected"' : ''), '>', $txt[239], '</option>
</select>
</td></tr><tr>

Sonrasına ekle:

Code: [Select]
<td><b>Takımım: </b></td>
<td><select name="default_options[takim]">
<option', @$context['member']['options']['takim'] == 'Fenerbahçe' ? ' selected="selected"' : '', '>Fenerbahçe</option>
<option', @$context['member']['options']['takim'] == 'Galatasaray' ? ' selected="selected"' : '', '>Galatasaray</option>
<option', @$context['member']['options']['takim'] == 'Beşiktaş' ? ' selected="selected"' : '', '>Beşiktaş</option>
<option', @$context['member']['options']['takim'] == 'Trabzonspor' ? ' selected="selected"' : '', '>Trabzonspor</option>
<option', @$context['member']['options']['takim'] == 'Diğer' ? ' selected="selected"' : '', '>Diğer</option>
</select></td>

Display.template.php

Bul:
Code: [Select]
', $txt[231], ': ', $message['member']['gender']['image'], '<br />';
Sonrasına ekle:

Code: [Select]
if (!empty($message['member']['options']['takim']))
  echo '
Takımım: <img src="' . $settings['images_url'] . '/takim/', $message['member']['options']['takim']['value'], '.gif" width="12" alt="', $context['member']['options']['takim'], '" /><br />';

Resim adları büyük harfle olacak, ona dikkat edin.
Former SMF Core Developer | My Mods | My Anime List | SimplePortal | Samanyolu Fanları

Offline renkliforum

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 167
  • Gender: Male
    • RENKLİ FORUM
Re: Profil Alanına Takım Amblemleri/Logoları
« Reply #92 on: April 22, 2008, 06:41:57 AM »
Ok. Tamam şimdi oldu. Eline emeğine sağlık. Nasıl dua etmemi istiyorsan özelden mesaj at öyle edeyim. :)

Offline Max Payne

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
Re: Profil Alanına Takım Amblemleri/Logoları
« Reply #93 on: October 13, 2008, 01:26:40 PM »
Kardeş Ben Yapamadım Ben Sana Dosyaları Uplaod eetim sen kodlarını Yerleştirirmisin Şimdiden Teşekkürler  :)

hxxp:rapidshare.com/files/153654842/index.php.rar.html [nonactive]

Kardeş

display.template.php
prfile.temolate.php  içinde sen sadece kodları ekleyip upload ed

Offline rampimp

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 168
Re: Profil Alanına Takım Amblemleri/Logoları
« Reply #94 on: October 14, 2008, 06:46:12 AM »
bunu nasil index.template.php göstere bilirim

Offline berker1907

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
Re: Profil Alanına Takım Amblemleri/Logoları
« Reply #95 on: January 25, 2010, 06:30:46 PM »
Peki bu logoları hemen nickin altında göstermek için hangi kodun altına eklemeliyiz?