Advertisement:
A2Hosting

Author Topic: Upgrade from YSE 1.5.4?  (Read 20566 times)

Offline Agelmar

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
  • Gender: Male
Upgrade from YSE 1.5.4?
« on: August 10, 2003, 11:50:04 PM »
Will it be possible to upgrade from YSE to SMF? I hope? It would really suck if I had to delete my old forums entirely...

Thanks :-)

Offline Metho

  • SMF Friend
  • Full Member
  • *
  • Posts: 564
  • Gender: Male
Re:Upgrade from YSE 1.5.4?
« Reply #1 on: August 11, 2003, 12:27:00 AM »
Yes, as well as many other boards.

http://www.simplemachines.org/community/index.php?threadid=186;start=msg1763#msg1763

Me thinks that list should be in BIG BOLD TEXT somewhere, as this gets asked over and over.

Methonis
Joshua "Methonis" Frazer
Support Specialist
The Simple Machines Team

Offline Ed Teune

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 35
  • Gender: Male
  • Estoy un tlacuache!
    • http://www.teune.com
Re:Upgrade from YSE 1.5.4?
« Reply #2 on: August 15, 2003, 11:51:45 AM »
Metho, the link you provided point to:
Simple Machines Community Forums | SMF Support | Feature Requests | Topic: New Forum "Portal discussion" needed
 
nothing to do with upgrading/moving from another board to SMF.

Anyone else able to point us to support for upgrading from YaBBSE to SMF?

thanks

Offline Ben_S

  • SMF Friend
  • SMF Super Hero
  • *
  • Posts: 11,675
  • xxx
Re:Upgrade from YSE 1.5.4?
« Reply #3 on: August 15, 2003, 12:18:23 PM »
A simple, easy to use converter will be provided to enable the upgrade/conversion from yabb se to SMF.

Anyone who has any problems converting will be assisted to the best of our abilities.

In short the upgrade will be relatively painless :)
Liverpool FC Forum with 9 million+ posts.

Offline Metho

  • SMF Friend
  • Full Member
  • *
  • Posts: 564
  • Gender: Male
Re:Upgrade from YSE 1.5.4?
« Reply #4 on: August 15, 2003, 01:05:12 PM »
Metho, the link you provided point to:
Simple Machines Community Forums | SMF Support | Feature Requests | Topic: New Forum "Portal discussion" needed
 
nothing to do with upgrading/moving from another board to SMF.

Anyone else able to point us to support for upgrading from YaBBSE to SMF?

thanks

Yes, it does. It was the list [Unknown] gave as to how many converters (although he did say it was an incomplete list) will be available:
ikonboard
invision
phorum
phpbb2
vbulletin
wbb
xmb
yabble
yabb
yabb2 (if it's out before, which I doubt.)
yabbse (upgrade)

If you'll notice, YabbSE is on there. So neener neener. ;)

Methonis
Joshua "Methonis" Frazer
Support Specialist
The Simple Machines Team

Offline Douglas

  • SMF Friend
  • SMF Hero
  • *
  • Posts: 2,980
Re:Upgrade from YSE 1.5.4?
« Reply #5 on: August 15, 2003, 01:16:16 PM »
You can also add Deluxe Portal 2.x Beta to the importers list.


Offline ROGUE-Master

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 291
  • Gender: Male
Re:Upgrade from YSE 1.5.4?
« Reply #7 on: September 12, 2003, 10:04:47 PM »
thank god if it will upgrade or else I wouldn't think of it

Offline Fizzy

  • SMF Friend
  • SMF Hero
  • *
  • Posts: 3,676
  • Gender: Male
  • SMF World Domination
Re:Upgrade from YSE 1.5.4?
« Reply #8 on: September 25, 2003, 04:03:36 PM »
Would the upgrade be able to handle upgraded and modded forums or would it be a case of only converting the original SE 1.5.4 ?
"Reality is merely an illusion, albeit a very persistent one." - A.E.


Offline Ben_S

  • SMF Friend
  • SMF Super Hero
  • *
  • Posts: 11,675
  • xxx
Re:Upgrade from YSE 1.5.4?
« Reply #9 on: September 25, 2003, 04:25:43 PM »
The upgrade should work, but any data from the mods will not be utilised, though will remains so it would be upto the mod authors to update their mods to re-utilise the data in the database.
Liverpool FC Forum with 9 million+ posts.

Offline Peter Duggan

  • SMF Friend
  • SMF Hero
  • *
  • Posts: 4,656
  • Gender: Male
    • Peat Stack or Pete's Tack?
Re:Upgrade from YSE 1.5.4?
« Reply #10 on: September 25, 2003, 06:08:31 PM »
Would the upgrade be able to handle upgraded and modded forums or would it be a case of only converting the original SE 1.5.4 ?

Check out this topic for further clarification:

http://www.simplemachines.org/community/index.php?threadid=1568