Customizing SMF > Modifications and Packages

SA Facebook Integration

<< < (516/768) > >>

Ctoshack:
I'm using the latest version of smf and sa facebook integration.   Everything was working fine then I noticed that the connect with facebook button does not show up for registration on IE or Firfox latest versions.  It does in chrome though!

David111567:

--- Quote from: Ctoshack on May 10, 2012, 08:14:27 PM ---I'm using the latest version of smf and sa facebook integration.   Everything was working fine then I noticed that the connect with facebook button does not show up for registration on IE or Firfox latest versions.  It does in chrome though!


--- End quote ---

I have the exact same problem. And it doesn't actually show up in Chrome, either. That's just the way Chrome caches things...mine disappeared from all 3 browsers about 3 hours before Ctoshack's original post about this problem.

I can't find anything on Facebook explaining it, either. So... I have to assume it's an issue with this mod.  Sure could use some help as quickly as humanly possible, please.

!RFAN:

--- Quote from: !RFAN on May 05, 2012, 04:36:08 AM ---I want to change position of Facebook Comments in posts.. i want to place it above post... please guide me..

--- End quote ---

NikShiP:
I installed this mod, configured it with app id n secret

now, this error is coming when i click on login with facebook button


--- Code: ---An error occurred with Gizmolord.net Registration. Please try again later.
--- End code ---

Please help me..
My site url : www.gizmolord.net [nofollow]

David111567:
The "Connect with Facebook"  button does not show up.  It went missing on May 10th.  I know of others who have this same issue.  It's just GONE.  I would like some support on this issue since my Facebook members can no longer LOG IN to my site. This is serious.

However...I am beginning to get worried because the author of this mod seems to have disappeared as well. His site is pulled offline...it's down... and he hasn't been here in some time, either.  Looks like he's just packed up and left the party... ??

Sure could use some help as quickly as humanly possible....so if anybody has some ideas as to how to fix this... I sure would appreciate it.  Over half of my members come from Facebook. I trusted this mod and I rely on it... It's a real BUMMER that my members can't LOG IN to my site anymore. 

Any ideas?  Anyone?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version