Customizing SMF > Modifications and Packages

httpBL

<< < (211/233) > >>

snoopy_virtual:
Add it to index.php and SSI.php

Just at the beginning of the files.

Look for:


--- Code: ---<?php

/**
 * Simple Machines Forum (SMF)

--- End code ---

Replace with:


--- Code: ---<?php
$crawltsite=1;
require_once("/path_to_your_crawltrack/crawltrack.php");
/**
 * Simple Machines Forum (SMF)

--- End code ---

Change the path with the one you actually have.

jeffharding:
Excellent plugin... been snagging the spammers left and right and I have not noticed one getting through.

Since the first of the year though, the number of spammers has increased to 100 per week, vs. 1 a week last year.  What's up with that?

Question... how can I delete them all at once instead of going page by page of the list of spammers that are awaiting approval?

Thanks!

Jeff

snoopy_virtual:
Mod httpBL never left spammers waiting for approval. I think you must be talking about my other mod StopSpammer.

If you have both mods and you are still getting too many spammers going through (as it seems if you have lots waiting for approval) it means you have something wrong there. Mod httpBL is not working properly for you.

Try reading this problem first reported by Sea Mac here:

http://www.simplemachines.org/community/index.php?topic=366399.msg3080909#msg3080909

I suggested him a small change in the warning page to sort that problem here:

http://www.simplemachines.org/community/index.php?topic=366399.msg3081023#msg3081023

Try it to see if it helps you out.

After that I would suggest you to add to your forum a good anti-spam question. Any spammer that can pass mod httpBL and gets to the registration page is usually stopped if you have a good anti-spam question, so normally mod StopSpammer shouldn't be working so much.

DarkAngel612:

--- Quote from: snoopy_virtual on March 15, 2012, 04:57:13 AM ---Mod httpBL never left spammers waiting for approval. I think you must be talking about my other mod StopSpammer.

If you have both mods and you are still getting too many spammers going through (as it seems if you have lots waiting for approval) it means you have something wrong there. Mod httpBL is not working properly for you.

--- End quote ---

not sure which one is the culprit...I am thinking stop spammer

not a biggie either but in 1.1.16 when a spammer (sites are set to admin allow only so no auto accepts) registered, it would show in the listing with the red magnifying glass...but now in2.0.2 there is no change in color of the magnifying glasses at all, for anything -- they all stay their default color. Some spammers await registration, like always, but when I check the IP or Username or email some are shown as listed in SFS  should it not be red in the forum?

Sometimes they are shown as ok but I still run at least the IP or name through google and at times they are found at hp or sfs but still the mods say they are not spammers.

I have hp, httbl, sfs, and stop spammer mods installed.

jeffharding:
Thanks Snoopy... that seemed to do the trick... for now, right?

I have two forums... I made the change on one and I have received only 1 so far today... I have been receiving 30 plus every day, so nice reduction!
The other one I did not make changes to is still streaming spammer signups, so I will make that same change and watch the numbers plummet!

Mahalo nui, my good man!!!

Aloha!

Jeff

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version