SMF Support > Svenska/Norsk/Dansk (Swedish/Norwegian/Danish)

Svenska språkpaketet

<< < (2/48) > >>

Daniel Hofverberg:
Jag har tyvärr varit väldigt otursförföljd på senare tid. Sedan jag skriv detta har jag drabbats av TVÅ hårddiskhaverier, och båda gångerna gick mycket av det jag jobbade på förlorat. Därför har jag inte kommit mycket längre än senast, tyvärr...

Senaste hårddiskkraschen var för några dagar sen, och nu är datorn någorlunda funktionsduglig igen, och jag kan återuppta jobbet. Gudskelov hade jag i alla fall tidiga backuper, så att jag inte behöver börja om helt från scratch.

Om någon vill hjälpa till med översättningen och ta någon av filerna, så är ni välkomna att maila mig. Jag kommer fortfarande att samordna det hela och se över det slutgiltiga, men det kan vara till hjälp för att få det att gå lite snabbare - framförallt hjälpfilerna kommer annars att ta en del tid att översätta.

Och än en gång, jag är hemskt ledsen för förseningen. Jag vet att det är många som väntar på språkpaketet, och jag lovar att skynda mig så snabbt jag kan nu.

CM:
Ok. jag förstår, och vad lär vi oss av detta igen...ta alltid tillräclkigt ofta säkerhetskopia av jobbet du utför  :o

Det har faktiskt hänt mig också flera gånger då man varit lite lat med säkerhetskopieringen  :P

Daniel Hofverberg:
Du har självklart rätt. Men det är väldigt lätt att vara efterklok...  ::)

Daniel Hofverberg:
Jag är hemskt ledsen - jag glömde helt bort att skicka filerna till dig. Ska göra det ikväll.

Nu är det inte så lång tid kvar tills språkfilerna äntligen är klara. Vill någon hjälpa till med översättningen, så uppskattar jag all hjälp jag kan få. I så fall, maila mig på adressen i min profil. Det kräver självklart att ni är bra på engelska, men i övrigt kan vem som helst hjälpa till.

Niclas:
Daniel: you've got mail :D

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version