Hrvatski SMF forumi

Started by gog, August 08, 2006, 04:35:34 AM

Previous topic - Next topic

gog

Pokažite svoje uratke, a možete ukratko i o promjenama koje ste napravili...

www.webote.com/forum/ - forum za developere i webmastere

Promjenio sam skoro pa sve ikone:

User info:

Post edit options:

BB codes

Poradio sam na pristupačnosti, vidi -> http://www.simplemachines.org/community/index.php?topic=83134.msg670791#msg670791

BTW, ovaj kôd poslije je još malo dorađen jer se lomio na nekim stvarim, pa ako nekoga zanima neka viče...

I naravno na validaciji samog foruma, vidi -> http://www.simplemachines.org/community/index.php?topic=102462.0

U planu mi je još i prepisati čitavu defaultnu temu tako da broj tablica smanjim na minimum i prebacim čitavu prezentaciju na CSS, ovako kako je sada je sve puno inline CSS stylova i loših riješenja. Za to ću vjerojatno ipak pričekati 1.1 final (imam neki filing da će se zvati 2.0 :) )

Bernard T.

Odlično Gog, već na početku sam planirao napraviti subfolder upravo za objavu i komentiranje naših SMF foruma ali se malo oteglo...  Sad ću pokrenuti postupak otvaranja.  ;)

Quote from: gog on August 08, 2006, 04:35:34 AM
... U planu mi je još i prepisati čitavu defaultnu temu tako da broj tablica smanjim na minimum i prebacim čitavu prezentaciju na CSS, ovako kako je sada je sve puno inline CSS stylova i loših riješenja. Za to ću vjerojatno ipak pričekati 1.1 final (imam neki filing da će se zvati 2.0 :) )

Eto, kad čovjek ima slobodnog vremena...  :P Šalu na stranu - vrlo pohvalno, samo naprijed!
://#  Orion | Federation Servers | Info Sector

zlocka

ej gog, mi se već znamo (sa savica foruma  :P)
pozdrav

Hrvoje

Evo još jedan Hrvatski forum na hxxp:www.positivaforum.com [nonactive]

Samo kaj baš nije zgodno to kaj bi htio promijeniti izgled, a imam s tim big problems. >:(

user999

Kaj je sa ovim forumom? ... nitko se nije uspio registrirati već par godina, kaže: Žao nam je, registracija je trenutno onemogućena.

[̲̅J̲̅][̲̅U̲̅][̲̅R̲̅][̲̅E̲̅][̲̅K̲̅] ٩(×̯×)۶

Quote from: user999 on March 29, 2010, 02:37:55 PM

Kaj je sa ovim forumom? ... nitko se nije uspio registrirati već par godina, kaže: Žao nam je, registracija je trenutno onemogućena.

ova tema je otvorena jos 2006... :S hehe..a vidis da je zadnji post objavljen 2008..na tom forumu..

Dzonny

r.i.p.
Šteta, čovek je baš bio entuziastičan.

Advertisement: