Pitanje u vezi posjete

Started by Di@blo, December 28, 2006, 07:29:54 AM

Previous topic - Next topic

Di@blo

Evo jedno opcenito pitanje kako povecati posjetu na forum, gdje koristite reklame, gdje reklama ima smisla i tak
Forum o autoakustici: www.cromobilesound.com [nofollow]

MarkoWeb

Ako je sadrzaj sajta kvalitetan ljudi ce sami da dolaze...

immortalis

Quote from: Di@blo on December 28, 2006, 07:29:54 AM
Evo jedno opcenito pitanje kako povecati posjetu na forum, gdje koristite reklame, gdje reklama ima smisla i tak

ja to rjesavam ovako:

napravio sam banner za svoje site, napravio blog o svom siteu, i sada komentiram, spamam druge blogove, i tako..
i onda ljudi ubace banner na svoj blog, i dodje netko :D

Di@blo

Aha daj onda jos i s mojim spamaj :) :)

MarkoWeb

MarkoWeb

pa tako niko pametan ti nece doci na sajt/forum jer niko ko ima iole malo mozga to nece raditi
a i na svakom iole posecenijem forumu ili sta vec lako moze da se neka rec cenzurise a samim ti i tvoj sajt...

immortalis

Quote from: Marko_ on December 28, 2006, 05:57:04 PM
pa tako niko pametan ti nece doci na sajt/forum jer niko ko ima iole malo mozga to nece raditi
a i na svakom iole posecenijem forumu ili sta vec lako moze da se neka rec cenzurise a samim ti i tvoj sajt...

gle, ja sam se zafrkavao da spamam okolo, ali reklamiram se tako preko blogova.
Komentiram postove sa tim korisnickim imenom od bloga(na kojem mi je banner, i podaci malo o forumu)

Di@blo

Slažem se da od spama nista, jednostavno ak je forum ok ljudi ce vec saznati za njega preko frendova i tak, a da stavis negdje banner na druge forume mozes malo ubrzati proces ali kvalitetom cess te posjetitelje i zadrzati

Pozdrav

Advertisement: