Advertisement:

Author Topic: Ubacivanje bannera na forum  (Read 72433 times)

Offline bgreda

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 132
  • Gender: Male
    • Semberija online
Re: Ubacivanje bannera na forum
« Reply #60 on: November 04, 2008, 01:51:06 PM »
editujes index.template.php
ili recimo preko ovog mod-a http://custom.simplemachines.org/mods/index.php?mod=255
Imam mod ali imam i problem.Nisam u mogućnosti da izbrišem  add ads .Tj. pri postacljanju jednog html kod deformisao mi se izgled u admin apanelu za Ad Management evo kako to izgleda .Delete dugme ne reaguje kao ni save na pokušaj izmjene sadržaja,Jako mi je ovo važno pa molim hitniju sugestiju.
« Last Edit: November 04, 2008, 01:53:03 PM by bgreda »

Offline mirkodzo

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 22
Re: Ubacivanje bannera na forum
« Reply #61 on: November 14, 2008, 06:34:30 PM »
Neke banere zelim samo na prvoj strani a neke na svim stranicama i temama, sta mi preporucujete?

Offline Ravac

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 580
  • Gender: Male
Re: Ubacivanje bannera na forum
« Reply #62 on: November 14, 2008, 06:51:00 PM »

Offline mirkodzo

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 22
Re: Ubacivanje bannera na forum
« Reply #63 on: November 14, 2008, 06:54:56 PM »
Ad Management mod

1.1.7. je moja verzija, ne verujem da ce to da radi...    :(

Offline Ravac

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 580
  • Gender: Male
Re: Ubacivanje bannera na forum
« Reply #64 on: November 14, 2008, 07:38:12 PM »
Skini taj mod i probaj da ga ubacis ali pre toga napravi back-up fajlova koje menja ovaj mod, ako nebude greske onda ce raditi :D , ako ima greske onda bolje nediraj nista

Offline mirkodzo

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 22
Re: Ubacivanje bannera na forum
« Reply #65 on: November 14, 2008, 07:40:54 PM »
Skini taj mod i probaj da ga ubacis ali pre toga napravi back-up fajlova koje menja ovaj mod, ako nebude greske onda ce raditi :D , ako ima greske onda bolje nediraj nista

Vec sam probao da nesto izmenim ali mi izbacuje gresku...

Offline Ravac

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 580
  • Gender: Male
Re: Ubacivanje bannera na forum
« Reply #66 on: November 14, 2008, 08:43:22 PM »
jbg, nemoj nista onda da diras ako neznas

Offline mirkodzo

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 22
Re: Ubacivanje bannera na forum
« Reply #67 on: November 14, 2008, 08:59:05 PM »
jbg, nemoj nista onda da diras ako neznas

Cekamo nekog iskusnijeg  ;)

Offline LOVELORD

  • Sophist Member
  • *****
  • Posts: 1,068
  • Gender: Male
    • www.balkanhosting.eu
Re: Ubacivanje bannera na forum
« Reply #68 on: November 15, 2008, 03:35:53 PM »
Skini taj mod i probaj da ga ubacis ali pre toga napravi back-up fajlova koje menja ovaj mod, ako nebude greske onda ce raditi :D , ako ima greske onda bolje nediraj nista

Vec sam probao da nesto izmenim ali mi izbacuje gresku...

Instaliraj rucno mod, tj. izmenjaj fajlove i nemas problema...

Offline mirkodzo

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 22
Re: Ubacivanje bannera na forum
« Reply #69 on: November 15, 2008, 04:18:49 PM »
Za taj mod rucno ubacivanje mi bas i ne ide  :(

Offline MarkoWeb

  • SMF Hero
  • ******
  • Posts: 2,690
  • Gender: Male
    • A2-Soft.Com - Web Portal
Re: Ubacivanje bannera na forum
« Reply #70 on: November 15, 2008, 04:44:25 PM »
Za taj mod rucno ubacivanje mi bas i ne ide  :(
Cim ti ide za druge ici ce i za ovaj sobzirom da je princip isti ;)

Offline mirkodzo

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 22
Re: Ubacivanje bannera na forum
« Reply #71 on: November 15, 2008, 05:01:50 PM »
Za taj mod rucno ubacivanje mi bas i ne ide  :(
Cim ti ide za druge ici ce i za ovaj sobzirom da je princip isti ;)
Raspakovao sam.
Ovaj install.xml cu da ubacim ...
a sta da radim sa ovih ostalih ?

Offline MarkoWeb

  • SMF Hero
  • ******
  • Posts: 2,690
  • Gender: Male
    • A2-Soft.Com - Web Portal
Re: Ubacivanje bannera na forum
« Reply #72 on: November 15, 2008, 05:25:09 PM »
Ono sto pise u install fajlu

Offline mirkodzo

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 22
Re: Ubacivanje bannera na forum
« Reply #73 on: November 15, 2008, 05:32:38 PM »

U footeru imam problem...  kada posle  echo'   upisem neki tekst on se normalno pojavi ali kada ubacim

<p align="center"><a href="www.burek.co.yu [nofollow]"><img border="0" src="baner.gif"></a></p>     nista se ne desava...  inace proverio sam baner se normalno nalazi u folderu images te teme pod tim nazivom...   

Gde skripi?

Offline MarkoWeb

  • SMF Hero
  • ******
  • Posts: 2,690
  • Gender: Male
    • A2-Soft.Com - Web Portal
Re: Ubacivanje bannera na forum
« Reply #74 on: November 15, 2008, 05:57:44 PM »
Upisi punu putanju do slike i mora da radi...

Offline mirkodzo

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 22
Re: Ubacivanje bannera na forum
« Reply #75 on: November 15, 2008, 06:14:22 PM »
Upisi punu putanju do slike i mora da radi...

Evo ubacio sam ovako...
<p align="center"><a href="www.uuuuuuuuuuuuuu.com [nofollow]"><img border="0" src="htdocs/Themes/Fak/images/baner.gif"></a></p>

Jel fali nesto?

Offline MarkoWeb

  • SMF Hero
  • ******
  • Posts: 2,690
  • Gender: Male
    • A2-Soft.Com - Web Portal
Re: Ubacivanje bannera na forum
« Reply #76 on: November 15, 2008, 06:16:40 PM »
<img src="http://example.com/images/slika.gf" border="0" alt="" />

Offline mirkodzo

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 22
Re: Ubacivanje bannera na forum
« Reply #77 on: November 15, 2008, 06:44:09 PM »
<img src="http://example.com/images/slika.gf [nofollow]" border="0" alt="" />

U FTP kad gledam ide ovako: doc/themes/ime teme/baner.gif

Lepo mi reci odakle da uzmem putanju da bi sve to radilo kako valja?


RESENO :)




« Last Edit: November 15, 2008, 06:54:29 PM by mirkodzo »

Offline srbija-tip.com

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 587
    • Ps-bet
Re: Ubacivanje bannera na forum
« Reply #78 on: November 16, 2008, 11:43:05 AM »
i napisi .gif a ne gf mozda ti je tu greska :D

Offline mirkodzo

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 22
Re: Ubacivanje bannera na forum
« Reply #79 on: November 16, 2008, 12:00:20 PM »
i napisi .gif a ne gf mozda ti je tu greska :D

Ma resio sam jos juce mora cela putanja gde je image  ;)