Advertisement:
NameCheap

Author Topic: WAP login  (Read 5729 times)

Offline CRONUS

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 165
  • Gender: Male
    • MOBILES.lt
WAP login
« on: March 29, 2005, 12:58:48 AM »
I've searched but couldn't find nothing

When i go to WAP login and after entering Username and Password and then pressing "Login" I get this:
Quote
Fatal error: Call to undefined function: mosgetparam() in /home/mobiles/domains/mobiles.lt/public_html/forum/Sources/MOS_SMF.php on line 40

and line 40 in MOS_SMF.php is:
Code: [Select]
    $usercookie = mosGetParam( $_COOKIE, 'usercookie', '' );
any ideas?
it's just in WAP, and in WWW it's all OK
« Last Edit: March 29, 2005, 01:00:40 AM by CRONUS »

Offline Goosemoose

  • SMF Friend
  • SMF Hero
  • *
  • Posts: 1,400
  • Gender: Male
    • Goosemoose.com
Re: WAP login
« Reply #1 on: March 29, 2005, 04:52:40 PM »
As far as I can tell you still have to use the non mambo version when accessing the forum via wap. That's the only way I've been able to get it to work.

Offline CRONUS

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 165
  • Gender: Male
    • MOBILES.lt
Re: WAP login
« Reply #2 on: March 29, 2005, 10:38:14 PM »
but it is non mambo version while loging in
forum page is http://www.mobiles.lt/forum/index.php?;wap2
Login page: http://www.mobiles.lt/forum/index.php?action=login;wap2

But when i press login, it's http://www.mobiles.lt/forum/index.php?action=mambo_login;wap2

So where from this mambo_login comes out?
It was ok until i instaled tne newer version of the bridge

hmm... I didn't notice that mambo_login
thanx goosemoose ;)

Offline CRONUS

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 165
  • Gender: Male
    • MOBILES.lt
Re: WAP login
« Reply #3 on: May 03, 2005, 02:15:10 AM »
Actualy now it doesn't show errors but it doesn't log me in, it just brings to board index
And when you're loged in (using opera) it doesn't log you out

Now i'm loged in and logout button has this link: http://www.mobiles.lt/forum/index.php?action=logout;sesc=....;wap2
But when i press" logout it redirects to http://www.mobiles.lt/forum/index.php?action=mambo_logout;wap2 and brings me to board index without logging me out :(

Anyone? :'(
« Last Edit: May 03, 2005, 02:23:15 AM by CRONUS »

Offline [Unknown]

  • SMF Friend
  • SMF Master
  • *
  • Posts: 36,102
  • Gender: Male
Re: WAP login
« Reply #4 on: May 03, 2005, 02:51:09 AM »
I would guess there are significant conflicts here.  I assume it works fine without the bridge?

-[Unknown]

Offline CRONUS

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 165
  • Gender: Male
    • MOBILES.lt
Re: WAP login
« Reply #5 on: May 03, 2005, 03:05:19 AM »
How can i test it without the bridge?
I don't want to disable it.
And the links mentioned above aren't through bridge. It's all in WAP.

I've noticed that if in  forum/Sources/LogInOut.php
Code: [Select]
// Log the user out.
function Logout()
{
global $db_prefix, $sourcedir, $ID_MEMBER, $context;
      redirectexit('action=mambo_logout');
i change that one line to
Code: [Select]
redirectexit('action=logout');then it tries to log me out but it always Sends Receives request and it doesn't stop

Offline CRONUS

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 165
  • Gender: Male
    • MOBILES.lt
Re: WAP login
« Reply #6 on: May 03, 2005, 04:32:14 AM »
Hmmm...

I've managed to fix Loging out but now when logging in I get the same error as I wrote in 1st msg of this thread :'(

I get this error when i leave forum/index.php
Code: [Select]
'mambo_login' => array('MOS_SMF.php', 'MOS_Login'),not commented
but if i comment this line (add "//" in front) then it just doesn't log me in and brings to board index

in WWW it's ok in both ways but WAP...... hrrrr
« Last Edit: May 03, 2005, 05:33:58 AM by CRONUS »