Advertisement:

Author Topic: Pages  (Read 8367 times)

Offline munze80

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 41
Pages
« on: July 08, 2009, 04:31:35 PM »


Interesuje me da li postoji neki mod koji bi mi dozvolio da vidim sve stranice nekog topic-a. U konkretnom slučaju da bih npr došao do sedme stranice, treba da kliknem na stranicu broj 3, pa na broj 5 da bih bio u mogućnosti da odem na stranicu broj 7.

Pozdrav

Offline Dzonny

  • Local Moderator
  • SMF Super Hero
  • *
  • Posts: 11,614
  • Gender: Male
  • No sleep...
    • dzontra.nikola on Facebook
    • Dzonny on GitHub
    • dzontranikola on LinkedIn
    • @opusteniforum on Twitter
    • Samo opusteno
Re: Pages
« Reply #1 on: July 08, 2009, 04:35:06 PM »
Pozdrav.

Admin > Features and Options > Layout and Options > Limit number of displayed page links >
ostavi praznu tu opciju tj nemoj da chekirash i prikazivace se sve stranice.

Offline munze80

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 41
Re: Pages
« Reply #2 on: July 08, 2009, 04:37:35 PM »
Hvala :D

Tamo gde ima puno stranica mi deluje pretrpano.  :-\

Može li da se stavi neka vrsta padajućeg menija za stranice ???
« Last Edit: July 09, 2009, 04:43:34 AM by munze80 »

Offline Dzonny

  • Local Moderator
  • SMF Super Hero
  • *
  • Posts: 11,614
  • Gender: Male
  • No sleep...
    • dzontra.nikola on Facebook
    • Dzonny on GitHub
    • dzontranikola on LinkedIn
    • @opusteniforum on Twitter
    • Samo opusteno
Re: Pages
« Reply #3 on: July 09, 2009, 07:01:24 AM »


Display.template.php

Nadji:
Code: [Select]
function template_main()
{
        global $context, $settings, $options, $txt, $scripturl, $modSettings;


Dodaj posle:
Code: [Select]
        echo '
        <script type="text/javascript">
        <!--
                function jumptopage(box)
                {
                        jumpbox = document.getElementById("jumptopageinput"+box);
                        var reply = (jumpbox.value-1) * ', $modSettings['defaultMaxMessages'], ';
                        var page = "', $scripturl, '?topic=', $context['current_topic'], '." + reply;
                        window.location = page;
                }
        -->
        </script>';

Nadji:
Code: [Select]
<b>', $txt[139], ':</b> ', $context['page_index];
Dodaj posle:
Code: [Select]
        echo ' Jump to Page <input type="text" id="jumptopageinput" name="jumptopageinput" size="4" /> <input type="button" onclick="jumptopage()" value="Go"/>';

Nadji:
Code: [Select]
<a name="bot"></a><b>', $txt[139], ':</b> ', $context['page_index],
Dodaj posle:
Code: [Select]
'Jump to Page <input type="text" id="jumptopageinput2" name="jumptopageinput2" size="4" /> <input type="button" onclick="jumptopage(2)" value="Go"/>',

Offline munze80

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 41
Re: Pages
« Reply #4 on: July 12, 2009, 04:02:31 AM »
Nešto mi ovo ne ide od ruke.

Malo se razlikuje kod mene ovaj fajl, ne piše mi isto kao što si naveo :-\

Evo šaljem moj fajl, pa ako bi mogao da pogledaš šta je u pitanju.
Hvala unapred.

Offline Dzonny

  • Local Moderator
  • SMF Super Hero
  • *
  • Posts: 11,614
  • Gender: Male
  • No sleep...
    • dzontra.nikola on Facebook
    • Dzonny on GitHub
    • dzontranikola on LinkedIn
    • @opusteniforum on Twitter
    • Samo opusteno
Re: Pages
« Reply #5 on: July 12, 2009, 05:10:45 AM »
Razlikuje se fajl od default teme.
Probaj ovaj.

Offline munze80

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 41
Re: Pages
« Reply #6 on: July 13, 2009, 10:09:30 AM »
Opet mi prijavljuje grešku na forumu :'(

Offline Dzonny

  • Local Moderator
  • SMF Super Hero
  • *
  • Posts: 11,614
  • Gender: Male
  • No sleep...
    • dzontra.nikola on Facebook
    • Dzonny on GitHub
    • dzontranikola on LinkedIn
    • @opusteniforum on Twitter
    • Samo opusteno
Re: Pages
« Reply #7 on: July 13, 2009, 10:13:42 AM »
Koja je verzija foruma, i koja tema?
Koja greska se prijavljuje?

Offline munze80

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 41
Re: Pages
« Reply #8 on: July 13, 2009, 03:58:14 PM »
Koristim verziju 1.1.9 i default temu.

Evo greške koju mi prijavljuje

Offline LOVELORD

  • Sophist Member
  • *****
  • Posts: 1,068
  • Gender: Male
    • www.balkanhosting.eu
Re: Pages
« Reply #9 on: July 13, 2009, 04:09:20 PM »
206. red fali ti neki simbol.. obicno je to sex dok nadjjes...

Offline Dzonny

  • Local Moderator
  • SMF Super Hero
  • *
  • Posts: 11,614
  • Gender: Male
  • No sleep...
    • dzontra.nikola on Facebook
    • Dzonny on GitHub
    • dzontranikola on LinkedIn
    • @opusteniforum on Twitter
    • Samo opusteno
Re: Pages
« Reply #10 on: July 13, 2009, 07:34:16 PM »
Evo na brzaka, probaj ovaj...

Offline munze80

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 41
Re: Pages
« Reply #11 on: July 14, 2009, 02:32:10 AM »
Opet ista greška.

Offline Nadrealista

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 266
Re: Pages
« Reply #12 on: July 14, 2009, 01:39:13 PM »
Code: [Select]
'Jump to Page <input type="text" id="jumptopageinput2" name="jumptopageinput2" size="4" /> <input type="button" onclick="jumptopage(2)" value="Go"/>',
Stavio si zarez umesto ";" samo to prepravi i mislim da bi trebalo da radi.


Offline munze80

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 41
Re: Pages
« Reply #13 on: July 14, 2009, 04:26:45 PM »
Prepravio sam , u ; i opet ista greška :(

Offline Nadrealista

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 266
Re: Pages
« Reply #14 on: July 15, 2009, 10:59:48 AM »
Ok, onda vrati to kako je bilo, i stavi  liniju 206 ovde.

Offline munze80

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 41
Re: Pages
« Reply #15 on: July 16, 2009, 03:13:11 AM »
Code: [Select]
echo ' Jump to Page <input type="text" id="jumptopageinput" name="jumptopageinput" size="4" /> <input type="button" onclick="jumptopage()" value="Go"/>';

Offline Nadrealista

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 266
Re: Pages
« Reply #16 on: July 16, 2009, 08:10:21 AM »
Code: [Select]
echo ' Jump to Page <input type="text" id="jumptopageinput" name="jumptopageinput" size="4" /> <input type="button" onclick="jumptopage()" value="Go"/>';

Pa sve je ok ovde koliko vidim.

Offline munze80

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 41
Re: Pages
« Reply #17 on: July 16, 2009, 09:11:13 AM »
Ne znam zašto onda izbacuje grešku :-[

Offline Dzonny

  • Local Moderator
  • SMF Super Hero
  • *
  • Posts: 11,614
  • Gender: Male
  • No sleep...
    • dzontra.nikola on Facebook
    • Dzonny on GitHub
    • dzontranikola on LinkedIn
    • @opusteniforum on Twitter
    • Samo opusteno
Re: Pages
« Reply #18 on: July 16, 2009, 01:17:54 PM »
Ako koristish default temu, imash neki mod koji smeta ovome... :/

Offline munze80

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 41
Re: Pages
« Reply #19 on: July 16, 2009, 04:13:57 PM »
Moguće. Postoji li način da otkrijem koji je mod u pitanju?