Advertisement:
Advertise With Us!

Author Topic: NiceTooltips  (Read 54977 times)

Offline samurai-lupin

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 514
Re: NiceTooltips
« Reply #40 on: November 23, 2009, 08:53:38 PM »
Hello, I think adding this option would be good as the preview is very small on my forum and having many eldery members they may find it difficult to read. Best wishes

Offline digger

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 530
  • Gender: Male
    • SMF® Unofficial Russian Community
Re: NiceTooltips
« Reply #41 on: November 23, 2009, 09:01:09 PM »
Hello, I think adding this option would be good as the preview is very small on my forum and having many eldery members they may find it difficult to read. Best wishes

Ok. I will add this option.

Offline samurai-lupin

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 514
Re: NiceTooltips
« Reply #42 on: November 24, 2009, 01:03:14 AM »
Thank you very much!

Offline kind

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 47
Re: NiceTooltips
« Reply #43 on: December 27, 2009, 03:27:34 AM »
oh my god, this is a really very nice mod, congratulations man! this is great!

Offline samurai-lupin

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 514
Re: NiceTooltips
« Reply #44 on: December 28, 2009, 02:51:44 AM »
It just missing the option to adjust the font size. Hope this will be added soon.

Offline Prometheus Fire

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 26
Re: NiceTooltips
« Reply #45 on: December 28, 2009, 10:57:01 PM »
hmmm...not working. Seems to install fine (though I can't see the admin panel in my admin area in my custom theme).  The tooltip that comes up is just the title of the thread.

Thoughts?

http://leafboxtea.com

Offline digger

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 530
  • Gender: Male
    • SMF® Unofficial Russian Community
Re: NiceTooltips
« Reply #46 on: December 29, 2009, 04:04:29 AM »
hmmm...not working. Seems to install fine (though I can't see the admin panel in my admin area in my custom theme).  The tooltip that comes up is just the title of the thread.

Thoughts?

http://leafboxtea.com

You must activate tooltips on the mod settings page.

Offline Mike Vartan

  • Newbie
  • *
  • Posts: 9
Re: NiceTooltips
« Reply #47 on: January 03, 2010, 04:46:35 AM »
It would be nice if there was an option to disable (or resize) images. Wouldn't want to be casually browsing a forum when all of a sudden a 5000x5000 screenshot invades my page (lol)

Offline Saulbadguy

  • Newbie
  • *
  • Posts: 6
Re: NiceTooltips
« Reply #48 on: January 25, 2010, 08:46:57 PM »
I installed this mod and it is working, however everytime I go to features and options, the configuration options are not there.

I also get this error:

goemaw.com/forum/index.php?action=featuresettings
8: Undefined index: NiceTooltips
File: /home/goemawco/public_html/forum/Sources/ModSettings.php
Line: 153

Offline digger

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 530
  • Gender: Male
    • SMF® Unofficial Russian Community
Re: NiceTooltips
« Reply #49 on: January 25, 2010, 09:00:31 PM »
I installed this mod and it is working, however everytime I go to features and options, the configuration options are not there.

I also get this error:

goemaw.com/forum/index.php?action=featuresettings
8: Undefined index: NiceTooltips
File: /home/goemawco/public_html/forum/Sources/ModSettings.php
Line: 153

Are you using English language files?

Offline Saulbadguy

  • Newbie
  • *
  • Posts: 6
Re: NiceTooltips
« Reply #50 on: January 25, 2010, 09:05:31 PM »
I installed this mod and it is working, however everytime I go to features and options, the configuration options are not there.

I also get this error:

goemaw.com/forum/index.php?action=featuresettings
8: Undefined index: NiceTooltips
File: /home/goemawco/public_html/forum/Sources/ModSettings.php
Line: 153

Are you using English language files?
How/where do I check this? Sorry.

Offline Saulbadguy

  • Newbie
  • *
  • Posts: 6
Re: NiceTooltips
« Reply #51 on: January 26, 2010, 12:31:31 PM »
I installed this mod and it is working, however everytime I go to features and options, the configuration options are not there.

I also get this error:

goemaw.com/forum/index.php?action=featuresettings
8: Undefined index: NiceTooltips
File: /home/goemawco/public_html/forum/Sources/ModSettings.php
Line: 153

Are you using English language files?
How/where do I check this? Sorry.
English UTF8

Offline digger

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 530
  • Gender: Male
    • SMF® Unofficial Russian Community
Re: NiceTooltips
« Reply #52 on: January 26, 2010, 01:52:04 PM »
I installed this mod and it is working, however everytime I go to features and options, the configuration options are not there.

I also get this error:

goemaw.com/forum/index.php?action=featuresettings
8: Undefined index: NiceTooltips
File: /home/goemawco/public_html/forum/Sources/ModSettings.php
Line: 153

Are you using English language files?
How/where do I check this? Sorry.
English UTF8

Add this strings into your Modifications.english-utf8.php file

Code: (php) [Select]
$txt['NiceTooltips'] = 'Nice Tooltips';
$txt['NiceTooltips_lenght'] = '[NiceTooltips] Number of characters to display in the tooltip (0 = disable)';
$txt['NiceTooltips_censored'] = '[NiceTooltips] Words in the tooltip will be censored';
$txt['NiceTooltips_FGCOLOR'] = '[NiceTooltips] Background color of the tooltip. A string value. NOTE: If a hexadecimal triplet is specified for the color, then the leading hash (#) mark must also be included.';
$txt['NiceTooltips_BGCOLOR'] = '[NiceTooltips] Color of the border of the tooltip. A string value. See NOTE above.';
$txt['NiceTooltips_TEXTCOLOR'] = '[NiceTooltips] Color of the text inside the tooltip. A string value. See NOTE above.';
$txt['NiceTooltips_CAPCOLOR'] = '[NiceTooltips] Color of the tooltip caption text. A string value. See NOTE above.';
$txt['NiceTooltips_OPACITY'] = '[NiceTooltips] Opacity of the tooltip. An integer value (1-100).';
$txt['NiceTooltips_DELAY'] = '[NiceTooltips] Tooltip will popup only after a certain delay specified in millisecs. An integer value.';
$txt['permissionname_disable_nicetooltips'] = 'Don\'t see nice tooltips (NiceTooltips Mod)';
$txt['permissionhelp_disable_nicetooltips'] = 'Disable NiceTooltips Mod for this group.';

Offline societyofrobots

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 192
Re: NiceTooltips
« Reply #53 on: January 28, 2010, 09:16:41 PM »
I found a bug:
I noticed that on rare occasion it doesn't work. For example, on this board:
http://www.societyofrobots.com/robotforum/index.php?board=5.0
The post titled "you need battlebots help? well you came to the right place" just doesn't show during a mouseover. Others work fine, and I don't see a pattern.


I also liked this below idea:
Quote
Also, considering you did a great job on it, do you think you could make a tooltip mod for general users on the board index?

All users in the "Users online" section, when the mouse is moved a user, displays their username, avatar and simple stats like posts.

And font size control would be great too!

Offline MrCreatoR

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 127
  • Gender: Male
  • SMF Version: 2.0 RC1.2
    • AutoIt Russian Community
Re: NiceTooltips
« Reply #54 on: February 06, 2010, 12:46:01 PM »
This mode causing a conflicts with Go direct to moved topic.

The mod is not working properly, it's simple not redirecting, just shows the topic content (the message about new topic's location).

Any ideas?

Offline Spuds

  • SMF Hero
  • ******
  • Posts: 1,798
  • Gender: Male
Re: NiceTooltips
« Reply #55 on: February 23, 2010, 10:06:22 PM »
I've noticed a problem with FF 3.6 ... maybe others?

When I hover over a subject the tool tip appears as expected, then when I click on the subject I'm taken to the message, again as expected.  Now if you hit the browser back button to return to the topic list the last hovered tooltip is still there and follows the mouse pointer all over the page until you re-hover over a topic and then it clears.

I've attached a screen shot of the hovertip on the page but no where near the topic title.

Offline digger

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 530
  • Gender: Male
    • SMF® Unofficial Russian Community
Re: NiceTooltips
« Reply #56 on: February 23, 2010, 10:18:50 PM »
I've noticed a problem with FF 3.6 ... maybe others?

When I hover over a subject the tool tip appears as expected, then when I click on the subject I'm taken to the message, again as expected.  Now if you hit the browser back button to return to the topic list the last hovered tooltip is still there and follows the mouse pointer all over the page until you re-hover over a topic and then it clears.

I've attached a screen shot of the hovertip on the page but no where near the topic title.

I can't  reproduce this problem with FF 3.6 & Windows7

Offline Spuds

  • SMF Hero
  • ******
  • Posts: 1,798
  • Gender: Male
Re: NiceTooltips
« Reply #57 on: February 23, 2010, 10:48:59 PM »
Quote
I can't  reproduce this problem with FF 3.6 & Windows7

Well that's what I'm using and the picture I attached clearly shows the problem  .... thanks for taking a look

Offline MrCreatoR

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 127
  • Gender: Male
  • SMF Version: 2.0 RC1.2
    • AutoIt Russian Community
Re: NiceTooltips
« Reply #58 on: February 24, 2010, 01:55:49 AM »
digger [?]
Quote
I can't  reproduce this problem
And can you please take a look at my above comment?

Offline digger

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 530
  • Gender: Male
    • SMF® Unofficial Russian Community
Re: NiceTooltips
« Reply #59 on: February 24, 2010, 02:37:00 AM »
digger [?]
Quote
I can't  reproduce this problem
And can you please take a look at my above comment?

Install "Go direct to moved topic" mod. Then install attached package