Advertisement:

Author Topic: Word Count Limits - Türkçe  (Read 5278 times)

Offline Gökhan | Brestgerfich

  • Sophist Member
  • *****
  • Posts: 1,369
  • Gender: Male
Word Count Limits - Türkçe
« on: September 16, 2009, 05:05:27 PM »
Mod Adı : Word Count Limits
Yazarı : Arantor
Çeviren : Gökhan | Brestgerfich
Açıklama : Belirleyeceğiniz en az ve en fazla kelime sayısı sınırı ile bir mesajda olması gereken kelime sayısını belirleyebilirsiniz. Her bölüm için farklı taban ve taban kelime sayısı sınırı belirleyebilirsiniz.
Download : http://custom.simplemachines.org/mods/index.php?mod=2117
Uyumluluk : 1.1.10, 2.0 RC1.2



Çeviri İçin...
Errors.turkish.php'de;

Code: (Bul) [Select]
?>
Code: (Üzerine Ekle) [Select]
$txt['error_post_too_few_words'] = 'Mesajınızı gönderebilmeniz için gerekli sayıda kelime kullanmalısınız.';
$txt['error_post_too_many_words'] = 'Öngörülenden çok fazla kelime kullandınız.';

Modifications.turkish.php'de;
Code: (Bul) [Select]
?>
Code: (Üzerine Ekle) [Select]
$txt['limit_min_words'] = 'Bir mesaja yazılabilecek minimum kelime sayısı';
$txt['limit_max_words'] = 'Bir mesaja yazılabilecek maksimum kelime sayısı';
$txt['limit_words_note'] = '0 Yazarsanız Limit Kalkar';


Offline strokkerr

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 65
  • Gender: Male
Re: Word Count Limits - Türkçe
« Reply #1 on: October 09, 2009, 07:10:13 AM »
nasıl birşey anlamadım ki. kurdum modu. belirlediğim bölümde en az kelime 5 yaptım en çok 10 yaptım.yeni konu açıyorum o bölümde. 5 kelimeli bir konu açım dedim bu hatayı verdi."Mesajınızı gönderebilmeniz için gerekli sayıda kelime kullanmalısınız.". 10 kelimeli açım belki olur dedim yine aynı hatayı verdi. bölümü en çok ve en az kelime sayısını 1 yaptım. 1 kelimeli açım dedim yine aynı hatayı verdi. kıl oldum :). bana nasıl kullanıldıgını öğretir misiniz?

Offline Gökhan | Brestgerfich

  • Sophist Member
  • *****
  • Posts: 1,369
  • Gender: Male
Re: Word Count Limits - Türkçe
« Reply #2 on: October 09, 2009, 01:13:24 PM »
Neden ısrarla tam sınır sayıyı kullandıgınızı anlamadım :)
Minimum 5, maksimum 10 kelime olarak ayar yaptıgınızda, 6 kelime yazıp gönderince hata vermiyorsa sorun yoktur.

Sınırın üzerinde olmanız, sınırın önünde ya da gerisinde olduğunuz anLamına gelmez.

Offline strokkerr

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 65
  • Gender: Male
Re: Word Count Limits - Türkçe
« Reply #3 on: October 09, 2009, 01:55:57 PM »
dediğin gibi minumum 5 max. 10 yaptım 6 kelime yazdım hata verdi.