Advertisement:

Author Topic: How to clear Code [noae]  (Read 3098 times)

Offline lttung

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 134
How to clear Code [noae]
« on: August 04, 2011, 12:34:52 AM »
Pls help me

Affter i'm Uninstall Aeva-Media-1.4w and install Aeva-Lite-7.1.708, so many post with Quote show code [/noae]

Please help me to clear "[/noae]"

Thanks

« Last Edit: August 11, 2011, 02:47:42 PM by lttung »

Offline Illori

  • Project Manager
  • SMF Master
  • *
  • Posts: 49,972
Re: How to clear Code [noae] in all Quote post
« Reply #1 on: August 04, 2011, 05:42:21 AM »
since this is related to a mod you are best to post in the mods support thread.

Offline Ricky.

  • SMF Friend
  • SMF Hero
  • *
  • Posts: 4,057
    • Indian Linux Forums
Re: How to clear Code [noae] in all Quote post
« Reply #2 on: August 04, 2011, 05:58:03 AM »
For time being, you may try to add it in word sensor and replace it with a space.

Offline lttung

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 134
Re: How to clear Code [noae] in all Quote post
« Reply #3 on: August 05, 2011, 12:14:55 AM »
For time being, you may try to add it in word sensor and replace it with a space.

What is "For time being", i don't understand  :'(

Offline Sir Osis of Liver

  • SMF Hero
  • ******
  • Posts: 8,328
  • Riding the endless highway in the sky.

Uninstall Aeva-Lite and see if it goes away.


Offline Ricky.

  • SMF Friend
  • SMF Hero
  • *
  • Posts: 4,057
    • Indian Linux Forums
No, it won't go away after uninstallation as he has already uninstalled it. Either we can write a script which iterate through all post and remove this [noae] or he edit posts manually .

Other way can be using word sensor..
Goto --> Admin --> Forums --> Post and Topics --> Censored Words
There add [noae] and [/noae] as two words replaced by blank string.

Offline lttung

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 134
No, it won't go away after uninstallation as he has already uninstalled it. Either we can write a script which iterate through all post and remove this [noae] or he edit posts manually .

Other way can be using word sensor..
Goto --> Admin --> Forums --> Post and Topics --> Censored Words
There add [noae] and [/noae] as two words replaced by blank string.

I have try word sensor, but can not fix.
When i  edit posts manually, in post edit not have [noae] and [/noae], but save and view, [noae] will show
And error only in posts with quote  :-\

Offline lttung

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 134
Seven Up  :'(

Offline Ricky.

  • SMF Friend
  • SMF Hero
  • *
  • Posts: 4,057
    • Indian Linux Forums
Well, I may have read it properly, you mean you have uninstalled and then reinstalled new Aeva media mod.. I guess you should ask mod author now to solve this problem.

Offline sharks

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 891
  • Gender: Male
  • There's always a way.
I am using SMF 1.1.14 with the latest Aeva Lite installed and i am having the same problem. The noae tags are showing up in my posts, wrapped around the entire post and then i see the url tags wrapped around every single link that i post. It is becoming very messy around my forum. Even if i code the links, the noae tags still take over, which forces url takes to appear around every single link in the post. Please help! I hope that there's an easy fix by tinkering with the Aeva configuration settings?
« Last Edit: August 07, 2011, 05:30:09 PM by sharks »
SMF 2.0 Theme Color Editor
http://www.colorizeit.com/browse/24/smf-20-themes.html

SMF Package Parser to view all edits made by any modification package:
http://resourcez.biz/PackageParser/

Firefox is the best browser for SMF!
http://www.mozilla.com/en-US/firefox/fx/

Offline lttung

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 134
I post in topic " support topic for Aeva Media" but no answer  :-[

Offline lttung

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 134
I am using SMF 1.1.14 with the latest Aeva Lite installed and i am having the same problem. The noae tags are showing up in my posts, wrapped around the entire post and then i see the url tags wrapped around every single link that i post. It is becoming very messy around my forum. Even if i code the links, the noae tags still take over, which forces url takes to appear around every single link in the post. Please help! I hope that there's an easy fix by tinkering with the Aeva configuration settings?

I posted in topic " support topic for Aeva Media" but no answer   :'(, who help me ?

Offline Illori

  • Project Manager
  • SMF Master
  • *
  • Posts: 49,972
then you will have to wait as this is an issue resulting from the mod and not a general smf issue.

Offline lttung

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 134
then you will have to wait as this is an issue resulting from the mod and not a general smf issue.

Ok, thanks

But pls help me error: Can not reply with quote if user CHROME (See picture in post 1)


Offline Illori

  • Project Manager
  • SMF Master
  • *
  • Posts: 49,972
please open a separate thread for that issue.