Ja kad radim backup baze onda uradim export u phpmyadmin u .sql file (radio sam s bazama veličine oko par stotina MB - računovodstvena aplikacija) i onda poslije samo import u phpmyadmin
Pa do par stotina MB i nije problem, jer to gzipovano ili bzipovano zauzme ne vise od 30-ak MB, sto je opet ispod podrazumevanog limita na phpMyAdmin.Naime, sinoc sam mucen tom problematikom proucio konfiguraciju phpMyAdmina, i ispalo je da su ovi na EUNET-u kad su instalirali phpMyAdmin ostavili sve default, i to je upravo problem.Treba podesiti kolicinu memorije, i timeout veze, da bi mi omogucio da eksportujem baze vece od par stotina MB.

Sinoc sam postavio u lokalu jedan CentOS i instalirao sve kako pripada, MySQL i phpMyAdmin, i ispada isto kao sada u hostingu.Kada promenim podesavanja u phpMyAdmin config fajlu onda mogu da eksportujem vecu bazu, ali sada da se objasnim sa onom tehnickom podrskom je skoro nemoguca misija.Sto je najlepse, iako vidim da je instaliran i gzip, ne mogu da eksportujem koristeci ga, vec samo bzip

.E sad, pokusacu da skinem deo po deo baze, i da postavim u localhost-u, pa da vidim sta se desava, pre nego sto dogovorim sa nekim da ode fizicki do EUNET-a i zahteva da nam urade backup, a zatim cemo pokusati ili da se sporazumemo sa njima, ili da trazimo nov host...