News:

Wondering if this will always be free?  See why free is better.

Main Menu

Com puc barrejar wordpress amb smf

Started by Ferran-w, September 25, 2005, 08:05:06 AM

Previous topic - Next topic

Ferran-w

Hola amics tinc un blog que es el seguent www.xdelusion.com/villablog y vui posarli un forum smf pero junt com o podria fer.

C.D.Team

Hola Ferran, no se quina es la teva idea de poder unificar els blogs amb els forums SMF...

Si el que vols es unificar usuaris, trobe que no es posible, ja que eixe programa de blogs, la unica autenticació que utilitza es al panel de control a l'hora de poder escriure un article per al blog, i la cookie no se guarda per al us general del blog.

SMF disposa de un arxiu SSI.php, per a la utilització de algunes opcions en altres softwares, o en pagines propies que pugues fer-te.

Si ens expliques quin tipus de barreig vols fer pot ser aclarim un poc millor el tema ;)

Ferran-w

Doncs per exemple els usuaris els bui per separat domes voldria fer en el wonrdpress una seccion que digues forum y posar allar a dintre el forum tipo un estil com easycreations.org a veure que es pot fer.

cadetill

Hola

Si et fixes, en easycreations.org [nofollow] el que han fet és agafar la estructura del portal (menú superior i lateral esquerra) i l'han posat al foro

Això es veu perquè la URL del foro no és una secció del portal, sino una carpeta en concret http://www.easycreations.org/comunidad/index.php [nofollow]

Això és fàcil editant el fitxer de /Themes/default/index.template.php

Espero et serveixi

Ens llegim

Vsss
Salu2
cadetill

Advertisement: