News:

SMF 2.1.2 has been released! Take it for a spin! Read more.

Main Menu

Banner Mod

Started by Midgard, January 08, 2005, 12:32:16 PM

Previous topic - Next topic

mennou

i was trying to add  the banner mods  it couldn';t woork with the latest smt 102
here what it says 
The package you are trying to download or install is either corrupt or not compatible with this version of SMF.

is there any other way i can get it work ?? please help

Gandalf

Quote from: RDFT on February 14, 2005, 08:51:37 PM
Quote from: RDFT on February 14, 2005, 07:45:28 PM
Quote from: Midgard on February 14, 2005, 03:04:32 AM
It's not a problem. Because, you've don't be create an banner? Please look after create a banner.

That's the problem! There's no "create a banner" option. The only thing on the page is "You can create an banner on these page."

The problem for me was my Firewall. Norton Internet Security was screwing it up.
yeah that's right it's working after desactivating of Norton Internet Security :D
Siemens-mobiles.org Visit it and you won't regret it :D

Midgard

Mod Updated for SMF 1.0.2

siggy

I just installed the smf update as well as the new banner mod update. i get the following error message when trying to access my site:
Notice: Undefined index: is_admin in /home/wwwwebm/public_html/Sources/Security.php on line 556

Notice: Undefined index: permissions in /home/wwwwebm/public_html/Sources/Security.php on line 563

Warning: in_array(): Wrong datatype for second argument in /home/wwwwebm/public_html/Sources/Security.php on line 563
session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/wwwwebm/public_html/Sources/Subs.php:1970)

Any ideas what i did wrong?

jiminoregon

Release 3.4 works perfectly with smf 1.0.2 release...good work!   :D

Jim

jiminoregon

Quote from: RDFT on February 14, 2005, 08:51:37 PM
Quote from: RDFT on February 14, 2005, 07:45:28 PM
Quote from: Midgard on February 14, 2005, 03:04:32 AM
It's not a problem. Because, you've don't be create an banner? Please look after create a banner.

That's the problem! There's no "create a banner" option. The only thing on the page is "You can create an banner on these page."

The problem for me was my Firewall. Norton Internet Security was screwing it up.

Everyone that has Norton Internet security...pay attention to this post...if you do not disable...you will see nothing in the create banner area...Nice find RDFT!

Jim

Gandalf

when i try to install this mod (i have already installed version 3.3) i get this message:
This package is already installed, and no upgrade was found!
all files editing is ok except:
./Sources/Subs.php
./Themes/default/index.template.php
what's wrong????
Siemens-mobiles.org Visit it and you won't regret it :D

Midgard


jiminoregon

Quote from: Gandalf on February 14, 2005, 01:17:39 AM
Quote from: LiL_J on February 07, 2005, 09:14:33 PM
Quote from: LiL_J on January 28, 2005, 03:19:07 AM
Quote from: Aravot on January 10, 2005, 03:53:05 AM
Thank you, but I just found out something weired

At my work computer there were options under New Banner>Add New but at my home PC there is nothing (see pic) tried IE, FireFox and Opera haven't changed anything, any suggestions?

maybe that's why 'Advertisement Banner' was missing from permission panel.



Link to Full Size Pic

i am havin the exact same problem. how can i fix this i reuploaded the files. and nothing
i dont know what to do. i cant seem to see the add banner page correctly and i reuploaded the files any idea why? i have been adding the banners manually through the database and modifying them in the forum.
it's really confusing me i tried on my test forum and on my REAL forum and i have on BOTH forum the same problem (i see nothing) so what could be the prob???
P.S: i didn't edit any file i just uploaded/applied the mod just like it is
thanks in advance

The problem is more than likely your security...with my Norton Internet Security on blank page...turn it off page magically appears.

Jim

Aravot

Quote from: jiminoregon on February 16, 2005, 01:17:44 PM
Quote from: RDFT on February 14, 2005, 08:51:37 PM
Quote from: RDFT on February 14, 2005, 07:45:28 PM
Quote from: Midgard on February 14, 2005, 03:04:32 AM
It's not a problem. Because, you've don't be create an banner? Please look after create a banner.

That's the problem! There's no "create a banner" option. The only thing on the page is "You can create an banner on these page."

The problem for me was my Firewall. Norton Internet Security was screwing it up.

Everyone that has Norton Internet security...pay attention to this post...if you do not disable...you will see nothing in the create banner area...Nice find RDFT!

Jim

Nice find, thank you.

mennou

how come  my banner ain't display on my forum??  i've  uploaded the banner mod.. it seems nice but it won't appear on the main site.....

Chadgqx

?

i am very new to php... there isnt any detailed instructions on how to install??  where can i find them?

Chad

jiminoregon

Quote from: mennou on February 17, 2005, 06:06:03 PM
how come  my banner ain't display on my forum??  i've  uploaded the banner mod.. it seems nice but it won't appear on the main site.....

I'm having the same problem...I can see the banner, in banner manager, but it doesn't display on the forum page....any ideas?

Jim

Midgard

Quote from: jiminoregon on February 17, 2005, 08:52:32 PM
Quote from: mennou on February 17, 2005, 06:06:03 PM
how come  my banner ain't display on my forum??  i've  uploaded the banner mod.. it seems nice but it won't appear on the main site.....

I'm having the same problem...I can see the banner, in banner manager, but it doesn't display on the forum page....any ideas?

Jim

Did you set permissions?

Jerry

Quote from: jiminoregon on February 17, 2005, 08:52:32 PM
Quote from: mennou on February 17, 2005, 06:06:03 PM
how come  my banner ain't display on my forum??  i've  uploaded the banner mod.. it seems nice but it won't appear on the main site.....

I'm having the same problem...I can see the banner, in banner manager, but it doesn't display on the forum page....any ideas?

Jim
do you use a custom theme?
Quote from: Chadgqx on February 17, 2005, 07:59:38 PM
?

i am very new to php... there isnt any detailed instructions on how to install?? where can i find them?

Chad
download the mod, upload the zip file to your /Packages directory, then navigate to your Admin Panel -> Package Manager, and find the mod on the list you uploaded and click apply mod, then click [proceed] on the next page if everything is sucessful.


- Jerry
Find me on:
Facebook
Twitter
PlanetSMF

"If all you look for is the negative in things, you will never see the positive."

jiminoregon

Quote from: Midgard on February 18, 2005, 04:42:18 AM
Quote from: jiminoregon on February 17, 2005, 08:52:32 PM
Quote from: mennou on February 17, 2005, 06:06:03 PM
how come  my banner ain't display on my forum??  I've  uploaded the banner mod.. it seems nice but it won't appear on the main site.....

I'm having the same problem...I can see the banner, in banner manager, but it doesn't display on the forum page....any ideas?

Jim

Did you set permissions?

By permissions...are you talking about chmoding the files?  If so...there's something weird happening there.  I set banner.php to 777...go back and check it...and it's 666...Any ideas...I saw no other permission settings.

Jim

Midgard

My all files is 777 ;) (This is risky - I'm mod developer)

jiminoregon

Quote from: Midgard on February 19, 2005, 05:31:54 AM
My all files is 777 ;) (This is risky - I'm mod developer)

I thought banner.php might need to be...because of this...but what do I know....lol  :-\

e20af09113a3b1e2a44320d3d2fcb94e 
http://www.protilt.com/forum/index.php?action=bannermod 
8: Undefined index: bimage
File: /home/hproti26/public_html/forum/Sources/Banner.php
Line: 390

jiminoregon

Quote from: mennou on February 17, 2005, 06:06:03 PM
how come  my banner ain't display on my forum??  i've  uploaded the banner mod.. it seems nice but it won't appear on the main site.....

Still can't see...does this error code help?

422f72fb97c6042bcc0940588afacd2d 
http://www.protilt.com/forum/index.php?action=modifyModSettings;expand=71 
8: Undefined index: banner_enabled
File: /home/hproti26/public_html/forum/Sources/ModSettings.php
Line: 483

// Show the description... if a specific string wasn't passed, look for it... makes it easier ;).
      if ($config_id != '')
         $context['raw_data'] .= '
                     [<td class="windowbg2"><label for="' . $config_var[1] . '">' . (isset($config_var[3]) ? $config_var[3] $txt[$config_id]) . '</label></td>
                     <td class="windowbg2" width="50%">';


Jim


richards

i want to use this mod but i am getting

   Execute Modification     ./Themes/default/index.template.php     Failure

even though is chmod 777

Advertisement: