Mini Clip na 2.0 smf

Started by bgreda, September 09, 2011, 02:18:06 AM

Previous topic - Next topic

bgreda

Trazio sam i ne vidim da ima mod za postavljanje mini clip igrica na forumu smf 2.0.To postoji za 1.0 i stare verzije foruma.Da li postoji nacin da se ipak igrice didaju u gore pomenuti forum?

Ricky.


Miniclip igre su u osnovi flash igre, možda ćete ih uključiti izravno putem <embed> međutim, koristeći ih u SMF arkadni tip stvari, oni zahtijevaju neke promjene, izgled za ljude koji mogu napraviti one promjene, tako da se može biti instaliran u SMF arkada!

bgreda

To znam ali ja sam mislio da postoji bbc dugme za mini klip u vidu modula kao u slucaju http://custom.simplemachines.org/mods/index.php?mod=809 pa se u samu temu obaci neka igrica i iskomentarise sama igra.Ok nema i ne moze.

Ricky.

Nisam znala da imamo BBcode za Miniclip. Mislim da tvoj problem je riješen, ako radite SMF 1.1.x, ali nažalost imate SMF 2 tako da neće raditi. No, neki koder može izraditi Internet funkcionirati za vas, za SMF 2.0

Madzgo

Quote from: Ricky. on September 09, 2011, 06:34:10 AMNo, neki koder može izraditi Internet funkcionirati za vas, za SMF 2.0
Zašto ovo podsjeća na Google Translate? :D

Ricky.


Dzonny

Zato što jeste google translate :P

Kao što je Ricky rekao, nema ovakvog moda za 2.0 verzije, ali pošto je reč o flashu možeš ga ubaciti kao i svaki drugi flash fajl. Kao alternativu možeš zatražiti mod u Mods Requests forumu. :)

Ricky.

Ja sam samo rekao da modifikacija je dao URL je jedna on je u potrazi za, ali nažalost on nije dostupan za SMF 2.0, tako da ni on može pitati nekoga da ga pretvoriti u SMF 2.0 ili to učiniti sam.

bgreda

Nije bitno.U svakom slucaju hvala vam.

Advertisement: