• Welcome to Simple Machines Community Forum. Please login or sign up.
December 06, 2021, 06:12:13 AM

News:

SMF 2.1 RC4 has been released! Try it out and help us test! :) Read more.


quote problem with big posts in IE

Started by glouk7, September 26, 2010, 08:08:27 PM

Previous topic - Next topic

glouk7

Hi there,

My forum is running RC3 and i have a problem when i click quote reply in big posts in IE..
when i am going to write in the reply (that has the big quote text) it doesn't let me see what i write...it automatically goes at the top of the post...(it's like you do scroll up with mouse wheel)..

I can't think of anything that could influence this function...

Kill Em All

I don't get this problem in IE8. What version of IE are you using?

What theme are you using and what mods do you have installed?


My Site: KEAGaming.com

Manual Installation of Mods
Prevent Spam and Forum Attacks
Please do not PM or email me for support unless offered, help should be publicly displayed to others.

glouk7

I use IE 8 and i've installed these modules :

1.   Twitter and Facebook Publisher mod    2.4 
2.   InLine Attachments    1.06 Beta     
3.   Google Analytics Code    1.1     
4.   YouTube BBCode    2.6     
5.   Users Online Today    1.5.6     

Kill Em All

no custom theme? Have you tried uninstalling those mods then trying it?


My Site: KEAGaming.com

Manual Installation of Mods
Prevent Spam and Forum Attacks
Please do not PM or email me for support unless offered, help should be publicly displayed to others.

glouk7

No i use the default theme with some css editing (like background etc)..

No i didn't try to replicate it with uninstalled these mods.....let me try and i 'll let you know

glouk7

i uninstalled them and nothing changed... :-\

what if you join the forum and try this problem by yourself? i am curious if it replicates to you...

Kill Em All

can you please set me up with a test user account and PM me the login info then.


My Site: KEAGaming.com

Manual Installation of Mods
Prevent Spam and Forum Attacks
Please do not PM or email me for support unless offered, help should be publicly displayed to others.

Kays

Have you tried compatibility mode? There is a bug with IE8 in that it can do weird things in a textarea.

If at first you don't succeed, use a bigger hammer. If that fails, read the manual.
My Mods

glouk7

Quote from: Kays on September 26, 2010, 09:00:51 PM
Have you tried compatibility mode? There is a bug with IE8 in that it can do weird things in a textarea.

In compatibility mode it works fine!!!

Kill Em All

In that case, your probably gonna have to just have to use compatibility mode all the time.


My Site: KEAGaming.com

Manual Installation of Mods
Prevent Spam and Forum Attacks
Please do not PM or email me for support unless offered, help should be publicly displayed to others.

Kays

Yep, it's a Microsoft problem. You can force compatibly mode by adding the following to the <head> area in index.template.php of the theme you are using.


<meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=EmulateIE7" />

If at first you don't succeed, use a bigger hammer. If that fails, read the manual.
My Mods

glouk7


Kill Em All

I am going to mark the topic solved, please feel free to unmark it solved if you have further questions. :)


My Site: KEAGaming.com

Manual Installation of Mods
Prevent Spam and Forum Attacks
Please do not PM or email me for support unless offered, help should be publicly displayed to others.

Advertisement: