• Welcome to Simple Machines Community Forum. Please login or sign up.
November 30, 2021, 11:57:21 PM

News:

Want to get involved in developing SMF, then why not lend a hand on our github!


Highslide Image Viewer

Started by digger, October 07, 2008, 09:37:35 PM

Previous topic - Next topic

digger

Quote from: sneakers on November 27, 2013, 11:00:33 AM
Hello,
I tried to install this mod. Unfortunately, when I installed it I got this error:

QuoteFatal error: Call to undefined function highslide_images() in /home/user/domains/domain.com/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 2566


My subs.php is attached.

Your subs.php have function highslide_images defined. I don't know why you got this error.

sneakers

Quote from: digger on November 27, 2013, 12:10:49 PM
Quote from: sneakers on November 27, 2013, 11:00:33 AM
Hello,
I tried to install this mod. Unfortunately, when I installed it I got this error:

QuoteFatal error: Call to undefined function highslide_images() in /home/user/domains/domain.com/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 2566


My subs.php is attached.

Your subs.php have function highslide_images defined. I don't know why you got this error.

None of this can't be done? :(

digger

Quote from: sneakers on November 27, 2013, 12:24:56 PM
Quote from: digger on November 27, 2013, 12:10:49 PM
Quote from: sneakers on November 27, 2013, 11:00:33 AM
Hello,
I tried to install this mod. Unfortunately, when I installed it I got this error:

QuoteFatal error: Call to undefined function highslide_images() in /home/user/domains/domain.com/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 2566


My subs.php is attached.

Your subs.php have function highslide_images defined. I don't know why you got this error.

None of this can't be done? :(
Just comment line 2566 in Subs.php to fix fatal error.
Then try to reinstall mod. Ignore error while uninstall mod.

sneakers

@digger,
I did a reinstall. I had to manually add the codes to Subs.php. I got this error:
Fatal error: Cannot redeclare highslide_fix_thumbs() (previously declared in /home/user/domains/domain.com/public_html/forum/Sources/Subs.php:4491) in /home/user/domains/domain.com/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 4651

My Subs.php (after installation) is attached

digger

Quote from: sneakers on November 27, 2013, 03:39:53 PM
@digger,
I did a reinstall. I had to manually add the codes to Subs.php. I got this error:
Fatal error: Cannot redeclare highslide_fix_thumbs() (previously declared in /home/user/domains/domain.com/public_html/forum/Sources/Subs.php:4491) in /home/user/domains/domain.com/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 4651

My Subs.php (after installation) is attached
You already have highslide_fix_thumbs function in the Subs.php and don't need to add it manually.

sneakers


MikaZ

HI guys,

NIce mod, thanks.

But anyone knows how to add steam screenshot links to work this mod?

As like imgur, photobucket etc..works.

lifeguard81

Instal this mod, and it works good.
There is only one problem.

When i click on an image, it opens in a nice pop up
But on the background, the image is big! like without resizing.

How to fix this?

See screen
www.doenwenu.nl
Excuse me for my english. i am from holland :)

w5hro

Hello,

I have SMF v2.0.7 installed this mod works except for leaving a control bar at the top left corner of your browser after closing the viewer. Every time I click on a photo in a topic it comes up correctly, but then it leaves a control bar after I close it. If I do it twice I get 2 bars at the top of the browser and  if I do it 3 times I get 3, etc...

Below is the a screen shot of the control bar it leaves at the top on the browser each time. I need to correct this...

Thanks...


MESWEB

Quote from: sneakers on November 27, 2013, 03:39:53 PM
@digger,
I did a reinstall. I had to manually add the codes to Subs.php. I got this error:
Fatal error: Cannot redeclare highslide_fix_thumbs() (previously declared in /home/user/domains/domain.com/public_html/forum/Sources/Subs.php:4491) in /home/user/domains/domain.com/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 4651

My Subs.php (after installation) is attached

WARNING - This solution is not working

Yes-U-Can

Does highslide mod work with version 2.08 ? Thanks
Bullying people is not right, STOP YOUR BULLYING GROW UP AND BE AN ADULT!!!

MESWEB

Yes its working but installation got error.

Biology Forums

Hi Digger,

I'm using a link like this: [center][url=http://biology-forums.com/index.php?action=gallery;sa=view;id=18841][img]http://biology-forums.com/gallery/medium_6_19_09_14_9_29_50.jpeg[/img][/url][/center]

Is it possible to make the caption a link to http://biology-forums.com/index.php?action=gallery;sa=view;id=18841 instead of the actual image link http://biology-forums.com/gallery/medium_6_19_09_14_9_29_50.jpeg?

Here's the code that handles this:

$b[5] = str_ireplace('alt=""', 'alt="' . $b[2] . '"', $b[5]); // Add filename to the caption

digger

Quote from: Shuban on September 20, 2014, 03:03:27 PM
Hi Digger,

I'm using a link like this: [center][url=http://biology-forums.com/index.php?action=gallery;sa=view;id=18841][img]http://biology-forums.com/gallery/medium_6_19_09_14_9_29_50.jpeg[/img][/url][/center]

Is it possible to make the caption a link to http://biology-forums.com/index.php?action=gallery;sa=view;id=18841 instead of the actual image link http://biology-forums.com/gallery/medium_6_19_09_14_9_29_50.jpeg?

Here's the code that handles this:

$b[5] = str_ireplace('alt=""', 'alt="' . $b[2] . '"', $b[5]); // Add filename to the caption
Try to replace $b[2] with $b[4]

Biology Forums

Hey digger, I tried that, but it didn't do it :-\

It just shows the link to the image, still.

Biology Forums

Quote from: Shuban on September 25, 2014, 11:29:33 PM
Hey digger, I tried that, but it didn't do it :-\

It just shows the link to the image, still.

Hey digger, any chance you can try something else?

For example, if I use this [url=http://biology-forums.com/index.php?action=gallery;sa=view&id=19319][img width=350 height=315]http://biology-forums.com/gallery/46687_30_10_14_12_14_25.gif[/img][/url]

I get:

http://biology-forums.com/index.php?topic=151512.msg458692#msg458692

Notice, if I click the image, it doesn't direct to http://biology-forums.com/index.php?action=gallery;sa=view&id=19319 - which is good, but ideally I would like the link as a caption for the image when it's clicked and popped up.

Will pay for a fix if necessary, just message me...

digger

Quote from: Shuban on October 30, 2014, 12:21:28 AM
Hey digger, any chance you can try something else?
Just wait some time.

kinematics

This mod work in SimplePortal index page?

fotografo74

Hi digger, this Mod has option in Admin panel? In my just fresh installed forum not works :(

420Connect.co.uk

Hey digger,

Would it be possible for you to share the edits needed to have this mod work on a few other pages..

I have asked dougiefresh about if he could make his Post and PM Inline Attachments mod do the same thing and would love to solve this little issue to tie everything together nicely..

I'm basically wondering if the highslide can work on the following pages:

index.php?action=profile;area=showposts
index.php?action=profile;area=unreadreplies
index.php?action=profile;area=unread

etc. ?


Currently when I click on the image (on these pages), to view the larger size I get directed to url of the image rather than the highslide taking over..

Many thanks!
www.420Connect.co.uk ~ A Social Network For The #CannabisCommunity ~ Come say "High" ;)

Advertisement: