• Welcome to Simple Machines Community Forum. Please login or sign up.
October 24, 2021, 01:11:34 PM

News:

Check out the SMF Function DB!


TinyPortal

Started by lurkalot, February 12, 2005, 04:43:00 AM

Previous topic - Next topic

fdLP.

Quote from: Bloc on May 26, 2009, 11:03:51 AM
Do you have a link? Normally SMF would operate as usual after TP is installed, but every block and article category needs to have permissions set for the membergroups that should view it. Like boards really.

Why you can't quote i can't say, do you use a custom theme?

Yes i do use a custom theme , url is www.gaming-devs.com .


Gaming-Devs.com | New Programming Forum

bloc


IchBin™

Is your quick edit having any problems? I've noticed on your site that you have other problems as well. If you view the source of your frontpage you'll notice that there is an extra blank line at the very top of the source before the <doctype line. If this happens, it often leads to the problem where your captcha does not work for registration. Which you'll notice if you view your registration page, that your captcha is not working. You need to look through all of your language files and make sure that there are no extra spaces or lines before the opening <?php tag, and after the closing ?> tag. If you find any, remove/delete them. If you don't find any, I would then check the files in the Sources directory for the same problem. Hopefully, once you find the problem your other problems will magically go away as well. :)
IchBin™        TinyPortal

fdLP.

Quote from: Bloc on May 26, 2009, 01:03:43 PM
Hm, the quoting..does it work on default theme? (http://gaming-devs.com/forum/index.php?action=forum;theme=1)

No it doesnt work with default theme.
I still cant see the menu with the custom memberships.

Quote from: IchBin™ on May 26, 2009, 01:37:39 PM
Is your quick edit having any problems? I've noticed on your site that you have other problems as well. If you view the source of your frontpage you'll notice that there is an extra blank line at the very top of the source before the <doctype line. If this happens, it often leads to the problem where your captcha does not work for registration. Which you'll notice if you view your registration page, that your captcha is not working. You need to look through all of your language files and make sure that there are no extra spaces or lines before the opening <?php tag, and after the closing ?> tag. If you find any, remove/delete them. If you don't find any, I would then check the files in the Sources directory for the same problem. Hopefully, once you find the problem your other problems will magically go away as well. :)

you are awesome!Thank you so much.I checked the TP's files and yes , most of them had some blank lines after the closing ?> .


Gaming-Devs.com | New Programming Forum

IchBin™

Sweet! Glad that fixed it for you. Captcha on your site now looks like its working. So I'm assuming this affected quote and stuff too. :)
IchBin™        TinyPortal

fdLP.

Quote from: IchBin™ on May 26, 2009, 02:19:49 PM
Sweet! Glad that fixed it for you. Captcha on your site now looks like its working. So I'm assuming this affected quote and stuff too. :)

yeap probably , and i thank you.

@Bloc ,can you check my problem please?


Gaming-Devs.com | New Programming Forum

bloc

I have checked the install routine, and it does install without errors on a fresh SMF 1.1.9. I can only assume something on your site hasn't the original files, maybe a another mod is interfering there.

EDIT: I can't see any spaces in TP files either, but will double-check again.

fdLP.

May 27, 2009, 05:11:19 AM #467 Last Edit: May 27, 2009, 05:43:46 AM by fdLP.
Quote from: Bloc on May 27, 2009, 04:37:15 AM
I have checked the install routine, and it does install without errors on a fresh SMF 1.1.9. I can only assume something on your site hasn't the original files, maybe a another mod is interfering there.

EDIT: I can't see any spaces in TP files either, but will double-check again.

I Just installed TP1_beta3 in fresh 1.1.9 files local and i created a new group and the new group with standard perms cannot see the left , right panels.

EDIT : i fixed it , i had to press on the "E"  to edit the brackets and give to custom members permissions!


Gaming-Devs.com | New Programming Forum

tbk22

is it compatible with most custom themes? even if these themes were not made to tinyportal?
=)

IchBin™

Yes. The only customization usually needed is a forum button.
IchBin™        TinyPortal

thesikaleon

This is my site http://greekschat.info

Installed smf 1.1.9 , tiny portal 0.9.8 and language greek utf 8

The problem is that in my homepage only the frontpage blocks are vissible. There is no way to make visible the center, lest side και right side blocks.

My theme is Green Light v1, but it seems to works fine HERE, with no problems.


I tried different themes from tinyportal official site but I found only one theme (leather theme) that works OK for me, and all the blocks are vissible.



Is there any sollution or it's just the leather theme that I can use?


thanks for your time  ;)

IchBin™

I don't see any panels or blocks on your site. What are your frontpage settings? What are your panel settings?
IchBin™        TinyPortal

treyzbrownz

Hey Guys.
Why, when I change the font size, in the forum post, that shows on the tinyportal, it never changes?

I want it font size 12, but it want change
can someone please help me..

ishaan

Hello Brother ,

I am using your  TinyPortal,

what i need now is that i want to show only 1 big in a Topic shown in the Portal Page,Other images like screen shots and other should only load when we click on "click more" , So Tell me how to DO so .

plzz tell me..
  :(

bloc

Quote from: ishaan on October 17, 2009, 09:00:55 PM
Hello Brother ,

I am using your  TinyPortal,

what i need now is that i want to show only 1 big in a Topic shown in the Portal Page,Other images like screen shots and other should only load when we click on "click more" , So Tell me how to DO so .

plzz tell me..
  :(

Try select "forum only" for the frontpage option, and then select only 1 item to show per page. You will get the latest in the board you specify then.

If you are looking to show one particular topic on frontpage only thats not possible.

IchBin™

Maybe you should ask this in the Simple Portal topic since it seems you are using that portal and not TinyPortal. ::)
IchBin™        TinyPortal

KensonPlays

Will this ever work for 2.0? What edits? I need this, i heard this could be used to connect to wordpress. is this so?

bloc

Quote from: Kcmartz on October 28, 2009, 06:54:45 PM
Will this ever work for 2.0? What edits? I need this, i heard this could be used to connect to wordpress. is this so?
- It will, its already in beta testing on it.

- "Edits"..?

- TP doesn't work with Wordpress. If you have custom code that fetch data from Wordpress, then TP allow you to add that into a PHP type of block or article, thats all.

j_jindal1

What has happened to http://www.tinyportal.net

It's showing some empty folders at my end..  :( When will it be back..
www.ShayarFamily.com Shayri forum of Friends

IchBin™

Strange, everything seems to be working fine for me. Try a different browser?
IchBin™        TinyPortal

Advertisement: