News:

SMF 2.0.19 has been released! Please update. Read more.

Main Menu

BlackRain V3

Started by Crip, June 13, 2010, 12:02:46 PM

Previous topic - Next topic

Crip

Rebuilt 2.0 Gold Package coming soon........
I have become comfortably numb!


I remember my mother's prayers and they have always followed me.
   - Abraham Lincoln -



TOTM Winner. | Demo Site1on1 Theme Support

Crip

  • New Rebuilt 2.0 Gold Package Available Now!
I have become comfortably numb!


I remember my mother's prayers and they have always followed me.
   - Abraham Lincoln -



TOTM Winner. | Demo Site1on1 Theme Support

khamseen

Quote from: Crip on June 16, 2011, 05:47:54 PM
  • New Rebuilt 2.0 Gold Package Available Now!
Awesome, thank you! Now just to go about making all the CSS changes again haha. :)
"In hope we find despair and in despair we find truth." - Myself

Setsunamin

#43
Quote from: MadVelvet on August 22, 2010, 01:08:22 AM
2)  I have also changed the text color to match my site as well, so no more orange but I cannot for the life of me figure out how to change the hover color on the toolbar (Home, Profile, Admin, etc.), it's still orange. I FIGURED THIS OUT...YIPPEEE

Would someone please shed some light on how to do this?  I've managed to change most all of the other colors..and I think I found where the code for the button colors is, but no matter what I change it to, they stay yellow/orange on the live site.

Also, how to change the color of the dashed line around the search box & button?

Any hints are appreciated! Thanks in advance for your time!

Edit:  I figured out the Search box & button stuff!  But still no luck on the menu buttons. XD


For anyone looking at this with the same question....   In the index.template.php:

<input type="text" name="search" value="" style="width: 150px; border: 1px dotted #357DB1; background:

#242424; color: white;" class="input_text" />
<input type="submit" name="submit" value="', $txt['search'], '" style="width: 11ex; border: 1px dotted

#357DB1; background: #242424; color: white;" class="button_submit" />


This section had the search box/button colors.  #357DB1 is the blue shade I'm using currently.


Any ideas on the buttons, please? =)

Crip

..your using SMF 2.0 ??
I have become comfortably numb!


I remember my mother's prayers and they have always followed me.
   - Abraham Lincoln -



TOTM Winner. | Demo Site1on1 Theme Support

Setsunamin

yes, I am!

thank you for the reply!

I am kinda new to CSS, so I really appreciate the help.

Crip

with teh menu or removing the:::::: Search-Area?

gotta link to-theme?? www.
I have become comfortably numb!


I remember my mother's prayers and they have always followed me.
   - Abraham Lincoln -



TOTM Winner. | Demo Site1on1 Theme Support

Setsunamin

#47
Hello Crip,

Sorry my original post isn't clear.

I'm using Black Rain v3.  The main menu buttons near the top (Home, Forum, Search, Admin, etc) turn yellow when you hover over them, and the button for the page you are on currently is also yellow.  I was hoping to change this to a blue color, if that was at all possible.  I managed to change a lot of other elements from yellow to blue, but I haven't figured out the menu buttons.

Here's a link to the site: hxxp:www.uldum-vigilance.com/index.php [nonactive]

So, basically, my question is where do I go to change the color of those menu buttons.

Thanks!

Crip

You change the image for a:hover
I have become comfortably numb!


I remember my mother's prayers and they have always followed me.
   - Abraham Lincoln -



TOTM Winner. | Demo Site1on1 Theme Support

Setsunamin

Thank you!  I didn't realize it was an image... I got it, and it looks beautiful. =D

Crip

I have become comfortably numb!


I remember my mother's prayers and they have always followed me.
   - Abraham Lincoln -



TOTM Winner. | Demo Site1on1 Theme Support

infoseeker


Thanks crip. Your theme is very nice and it can protect forum surfers Eyes by reducing harmful bright white focus on retina.

Thank you very much for creating this theme.


Iam using this theme successfully with all smf mods except Topic Thumbnail.
The mod working with smf defaul curve theme. But when i change to BlackRainV3 then the topic thumbnails not appearing on topic listings.

Plz help me. Which process is required to work the Topic Thumbnail mod for BlackRainV3?

Waiting for your suggestions.

Thanking you.

Crip

Do they work correct with Core Theme? .. it i uses Core Templates , or what?
I have become comfortably numb!


I remember my mother's prayers and they have always followed me.
   - Abraham Lincoln -



TOTM Winner. | Demo Site1on1 Theme Support

infoseeker

Thanks for your reply.

The mod not working with core theme too. Thats only working with smf default curve theme.

But i want to use that with BlackRainV3.

Plz suggest me if any templete file i needed to edit.

Thanking you.

Crip

Does the .mod "topic thumbnails" have a manual Install?..if so, follow those directions ..
I have become comfortably numb!


I remember my mother's prayers and they have always followed me.
   - Abraham Lincoln -



TOTM Winner. | Demo Site1on1 Theme Support

infoseeker

Thanks for you suggestions.


I tried to manual installation but the thumbnail topic mod .zip contained many .xml files. So, i parse the mod with smf 2.0. Then i got to replace some codes for "/Themes/default/MessageIndex.template.php"

But i did not find the code to replace that with given code.
Then i replace the code directly to the "MessageIndex.template.php"

I added the below codes for "MessageIndex.template.php"

1
<th scope="col" class="first_th" width="8%" colspan="', $context['show_thumbnails'] ? 3 : 2, '">&nbsp;</th>

2.
<td class="icon2 ', $color_class, '">
      <img src="', $topic['first_post']['icon_url'], '" alt="" />
     </td>';
    // Thumbnail Topic Mod
    if ($context['show_thumbnails'])
    {
     echo '<td class="windowbg2" valign="middle" align="center">';

      $imagefound = false;

      foreach ($topic['image'] as $image)
      {
       if ($imagefound == true)
        break;

       if (isset($image['id']))
       {

        echo '<a href="', $topic['first_post']['href'], '"><img src="', $image['url'], '" width="', $image['width'], '" height="', $image['height'], '" alt="" /></a>';
        $imagefound = true;
       }
      }

     echo '</td>';
    }
   
    // End Thumbnail Topic Mod
   
echo '

After adding those two html codes thumbnail topic mod working with BlakRainV3. :)

But still its not showing rows perfecty on topic listings.
Anyway 90% working

Thank you very much for your suggestions.

I attached the mod look on both themes.

If you have any suggestion to work 100% then plz help me.


Thanking you.
God bless you.

Crip

I really just don't know much @ all about mods .. i have no idea how-to-fix??
I have become comfortably numb!


I remember my mother's prayers and they have always followed me.
   - Abraham Lincoln -



TOTM Winner. | Demo Site1on1 Theme Support

infoseeker

No problem brother.
Now its perfect.
But i ask you one thing.

How can i change the board's topiclisting like "Subject / Started By" as default theme.

Thanking you.

Crip

Quote from: infoseeker on August 12, 2011, 11:30:16 PM
No problem brother.
Now its perfect.
But i ask you one thing.

How can i change the board's topiclisting like "Subject / Started By" as default theme.

Thanking you.
Not sure what you mean ?..have a screenshot of it??
I have become comfortably numb!


I remember my mother's prayers and they have always followed me.
   - Abraham Lincoln -



TOTM Winner. | Demo Site1on1 Theme Support

infoseeker

Again i edited messageindex.templete.php. now Thumbnail topic mod working perfectly with out missing rows order.

Now i asking you how to set the both rows or blocks "Subject / Started by" combinely like default theme.
Tell me which templete file i needed to edit.
Thats all.

Thanking you.

Advertisement: