• Welcome to Simple Machines Community Forum. Please login or sign up.
October 18, 2021, 04:47:59 AM

News:

Wondering if this will always be free?  See why free is better.


Please I need Help With Guests Permission

Started by naijaecash, April 10, 2010, 11:11:04 AM

Previous topic - Next topic

naijaecash

Thanks.

Here is the list of the MOD installed in case it helps to unravel the mystery.

1.     Welcome Topic Mod     2.1
2.    Spider Board & Topic Access    1.0    
3.    Share This Topic    1.4
4.    NoFollow All Links    1.2.1    
5.    Member Color Link    3.0.8    
6.    Free Content    1.02    
7.    Disable Subject Change    1.6    
8.    Countdown BBCode    1.3
9.    Advanced Reputation System    1.8.1    
10.    Global Headers Footers    2.0
11.    Ad Managment    2.3.6.2    
12.    Advanced Recent Posts    1.1
13.    Sitemap    2.1.2    
14.    Yarex 2 smiley set    2.0.0.1    
15.    Pretty URLs    1.0

Afro


Chas Large

Well I don't know what you just did but it's now working correctly?
My Modifications :)  My Forum

Please DO NOT PM me with support requests. Post the problem in the appropriate Support Board so everyone can benefit from the advice given.

naijaecash

 :D Solved at last! A million thanks to Chas Large for pointing me in the right direction.

The issue I had was not a problem with SMF2.0 RC3. It was a mod I installed :(

After reading Chas suggestion it occured to me that the problem I'm having may have something to do with the MODS that I have installed.

That was why I made the last post above.

However, after that post, it occurred to me that I've been acting foolish all this while. The very first thing I ought to have done was to uninstall all MODS and then check if the issue is still occurring. So, I decided to uninstall all the MODS. I had only removed 2 when the problem disappeared.

That was how I discovered that the issue I had has something to do with Advanced Reputation System! Since I uninstalled it, guest can now view boards and posts except those hidden by me.

I'm happy the issue is resolved am grateful for all those that lend a helping hand. Cheers!  ;D

Afro

Good you solved it. Take it is on heavy mods, especially ones you dont need. They have a way of making forums load slowly on dial up connections.. Unless you are on dedicated or vps severs..

Chas Large

Well done.

Sent a couple of PMs to you.

Chas.
My Modifications :)  My Forum

Please DO NOT PM me with support requests. Post the problem in the appropriate Support Board so everyone can benefit from the advice given.

naijaecash

Quote from: Chas Large on April 12, 2010, 11:16:45 AM
Well done.

Sent a couple of PMs to you.

Chas.
I got them and replied. My connection is slow. Thanks for helping me out.

Chas Large

No problem.

I'll mark this topic as solved but feel free to reopen it if you have a recurrence of this issue.

Chas
My Modifications :)  My Forum

Please DO NOT PM me with support requests. Post the problem in the appropriate Support Board so everyone can benefit from the advice given.

Advertisement: