• Welcome to Simple Machines Community Forum. Please login or sign up.
October 26, 2021, 09:21:35 AM

News:

SMF 2.1 RC4 has been released! Try it out and help us test! :) Read more.


My host or I can't tell what's going on with my site ;'(

Started by agent47, February 24, 2011, 01:54:10 PM

Previous topic - Next topic

agent47

Quote from: busterone on February 24, 2011, 04:48:37 PM
good news.  :)
Sure is buddy. I'm literally doing my dance here... :) ;) ... Wow! only now did I realize how much my site means to me..... I want to thank you so much buddy. Sure as hell means alot that you guys took the time to respond. Even though you guys don't know it - you have no idea how much your help means to the person who is being helped out. I mean it. I mean "support" is truly an inspiring job and I hope to pursue it myself someday.

PortaMx is probably the best SMF portal!

tesser

Your portal is up and running but your forum gives this error

Fatal error: Call to undefined function load_onlinecolors() in /home/super849/public_html/Sources/BoardIndex.php on line 76

hxxp://www.superheroalliance.net/index.php?action=forum

agent47

Where exactly do you see this error because I don't spot on the browser nor in the error log?

PortaMx is probably the best SMF portal!

tesser

You home page is good  as a guest  but when i go to your forum tab  you get below


Link to error http://www.superheroalliance.net/index.php?action=forum

IchBin™

I get the same error when I go to your forum.

http://www.superheroalliance.net/index.php?action=forum

If you aren't getting it, try hitting your site as a guest. Also, it looks like you don't have the theme that you normally do on your site. You'll see that as a guest as well. While you are at it, give your host some hell for not knowing jack crap about running a web server. :)


--pipped by tesser
IchBin™        TinyPortal

tesser

Infact all your tabs work and the theme is displayed ok but the forum tab.

Adish - (F.L.A.M.E.R)

Actually, if the backup is jammed, the site should still be accessible. Funky server :P

I am glad that you got it resolved :)

agent47

Yes I get the same error here. I suppose it has something to do with the "member color link" mod
Oh and I already screeched at my host. I warned them that they're gonna see alotta stinkers about their company on some top webhost review sites. I'll be sure to link them up once I post them. :D

PortaMx is probably the best SMF portal!

Advertisement: