News:

SMF 2.1.3 has been released! Take it for a spin! Read more.

Main Menu

SunRise

Started by SychO, September 22, 2018, 10:12:35 PM

Previous topic - Next topic

UltimatePremium

Hi Thanks

Theme folder is currently set to 0707 and each theme is set to 0777 with each folder and files 0666

Kindred

Yes. That's the problem.

The chmod permission is too high.

Change the files and directories as I stated above
Слaва
Украинi

Please do not PM, IM or Email me with support questions.  You will get better and faster responses in the support boards.  Thank you.

"Loki is not evil, although he is certainly not a force for good. Loki is... complicated."

UltimatePremium

Is that including Theme folder as well?

Kindred

707 is a weird setting... so yes.
Слaва
Украинi

Please do not PM, IM or Email me with support questions.  You will get better and faster responses in the support boards.  Thank you.

"Loki is not evil, although he is certainly not a force for good. Loki is... complicated."

UltimatePremium

same problem :/

[Wed Apr 17 23:04:03.439115 2019] [:error] [pid 16990] [client 86.3.119.135:53959] PHP Fatal error:  Can't use function return value in write context in /var/www/html/forum/Sources/Load.php(2198) : eval()'d code on line 252, referer: http://ku.onthewifi.com/forum/index.php?action=theme;sa=pick;u=3;fb7458e9=cadbff266a8c6954769a310cb1626b01
[Wed Apr 17 23:04:05.128929 2019] [:error] [pid 18890] [client 86.3.119.135:53964] PHP Fatal error:  Can't use function return value in write context in /var/www/html/forum/Sources/Load.php(2198) : eval()'d code on line 252
[Wed Apr 17 23:04:05.898271 2019] [:error] [pid 18879] [client 86.3.119.135:53965] PHP Fatal error:  Can't use function return value in write context in /var/www/html/forum/Sources/Load.php(2198) : eval()'d code on line 252
[Wed Apr 17 23:04:06.548444 2019] [:error] [pid 21320] [client 86.3.119.135:53966] PHP Fatal error:  Can't use function return value in write context in /var/www/html/forum/Sources/Load.php(2198) : eval()'d code on line 252
[Wed Apr 17 23:04:07.563297 2019] [:error] [pid 18776] [client 86.3.119.135:53967] PHP Fatal error:  Can't use function return value in write context in /var/www/html/forum/Sources/Load.php(2198) : eval()'d code on line 252
sh: host: command not found
sh: host: command not found
sh: host: command not found
sh: host: command not found
sh: host: command not found
sh: host: command not found
sh: host: command not found
[Wed Apr 17 23:10:04.944520 2019] [:error] [pid 18879] [client 86.3.119.135:54241] PHP Fatal error:  Can't use function return value in write context in /var/www/html/forum/Sources/Load.php(2198) : eval()'d code on line 252

Kindred

try checking with your host....
Слaва
Украинi

Please do not PM, IM or Email me with support questions.  You will get better and faster responses in the support boards.  Thank you.

"Loki is not evil, although he is certainly not a force for good. Loki is... complicated."

UltimatePremium

Not sure if this is host related since this is the only theme that I can't use. Funny thing is that I have use older version without any problems :)

RichardAD

Really like Sunrise theme in 2.0.15

One problem, I can't seem to locate the [Notify] button for a topic!

Is there a hidden setting for turning it on or making it prominent ?



SychO

Checkout My Themes:
-

Potato  •  Ackerman  •  SunRise  •  NightBreeze

Kindred

Quote from: UltimatePremium on April 17, 2019, 06:33:31 PM
Not sure if this is host related since this is the only theme that I can't use. Funny thing is that I have use older version without any problems :)

a 500 error is a server side error. Your error logs are unclear, because of the eval statement...  so your host should be able to help you track down the ACTUAL cause of the error.

I suspect it still may be related to chmod permissions, but if you actually changed *(with recursion) all of the files and directories, then I don't know what the other causes may be -- this theme installs on my server with no issues, so it is fairly obviously some difference in server configuration.
Слaва
Украинi

Please do not PM, IM or Email me with support questions.  You will get better and faster responses in the support boards.  Thank you.

"Loki is not evil, although he is certainly not a force for good. Loki is... complicated."

XDamage

First of all, thank you SychO for this great theme! I manage a small forum for a group of home-town friends (nice to have now that we are located all over the country).

Anyways, I was wondering if there is any way to embed video (youtube etc.) in posts while using Sunrise 20_2.0? For example Simple Audio Video Embedder by vbgamer45. I know it's not listed as a supported mod, but maybe it can be worked around?


SychO

Hello,

It should work, try to install and if you don't get any errors on installation then you're good to go.
Checkout My Themes:
-

Potato  •  Ackerman  •  SunRise  •  NightBreeze

XDamage

Quote from: SychO on April 22, 2019, 11:00:24 AM
Hello,

It should work, try to install and if you don't get any errors on installation then you're good to go.

Tested with youtube embedding, and it works perfectly ;D

SychO

Quote from: XDamage on April 22, 2019, 12:40:04 PM
Tested with youtube embedding, and it works perfectly ;D

good to know
Checkout My Themes:
-

Potato  •  Ackerman  •  SunRise  •  NightBreeze

Jackmoon

I have a problem with custom fields in the themes.
The user who published the topic doesn't show the custom field of "PJ" but the users who answer yes. The same happens if the user who posted the topic doesn't show the user either.

// Any custom fields for standard placement?
if (!empty($message['member']['custom_fields']))
{
foreach ($message['member']['custom_fields'] as $custom)
if (empty($custom['placement']) || empty($custom['value']))
echo '
<li><b>', $custom['title'], '</b>: ', $custom['value'], '</li>';
}



SychO

As far as I remember I made no changes to the custom fields, if their fields aren't showing it means they didn't fill those fields in their profile settings.
Checkout My Themes:
-

Potato  •  Ackerman  •  SunRise  •  NightBreeze

Jackmoon

Quote from: SychO on April 24, 2019, 11:34:23 AM
As far as I remember I made no changes to the custom fields, if their fields aren't showing it means they didn't fill those fields in their profile settings.

If you have them, but they still don't show up. This didn't happen until I changed the theme to yours.


SychO

Oh I see now, I'll fix it soon, ty for the report.
Checkout My Themes:
-

Potato  •  Ackerman  •  SunRise  •  NightBreeze

Jackmoon

Quote from: SychO on April 24, 2019, 11:54:42 AM
Oh I see now, I'll fix it soon, ty for the report.

Please, when solutions can you put the code modified? Since I made changes in the files to put some aesthetics not to lose it.

SychO

Open Display.template.php

look for loadMemberContext($memID);
change it to loadMemberContext($memID, true);
Checkout My Themes:
-

Potato  •  Ackerman  •  SunRise  •  NightBreeze

Advertisement: