News:

SMF 2.1.3 has been released! Take it for a spin! Read more.

Main Menu

Optimus

Started by Bugo, February 15, 2011, 03:48:12 PM

Previous topic - Next topic

pocttopus

Thanks... I will install it again.  ;)

brettuk

Hey great mod btw, however, having some issues with the sitemap.

I have all of the relevant sitemap boxes checked, but where is the sitemap URL?

Bugo

Sitemap file is creating via Scheduled Tasks.

njtweb

Quote from: brettuk on July 21, 2018, 12:40:39 PM
Hey great mod btw, however, having some issues with the sitemap.

I have all of the relevant sitemap boxes checked, but where is the sitemap URL?

Just submit sitemap.xml to google webmaster tools. It'll get picked up.

SirLouen

For some reason my sitemap shows in the bottom this:

/* loading */ .lt-sk-three-bounce { margin: 2px auto; width: 100%; text-align: center; } .lt-sk-three-bounce .lt-sk-child { width: 5px; height: 5px; background-color: #333; border-radius: 100%; display: inline-block; -webkit-animation: lt-sk-three-bounce 1.4s ease-in-out 0s infinite both; animation: lt-sk-three-bounce 1.4s ease-in-out 0s infinite both; } .lt-sk-three-bounce .lt-sk-bounce1 { -webkit-animation-delay: -0.32s; animation-delay: -0.32s; } .lt-sk-three-bounce .lt-sk-bounce2 { -webkit-animation-delay: -0.16s; animation-delay: -0.16s; } @-webkit-keyframes lt-sk-three-bounce { 0%, 80%, 100% { -webkit-transform: scale(0); transform: scale(0); } 40% { -webkit-transform: scale(1); transform: scale(1); } } @keyframes lt-sk-three-bounce { 0%, 80%, 100% { -webkit-transform: scale(0); transform: scale(0); } 40% { -webkit-transform: scale(1); transform: scale(1); } }

And it's not showing visually right like this one: https://dragomano.ru/sitemap.xml

It just shows a plain text file with all the sitemap fields (loc, changefreq, lastmod, etc..)

I've seen that Google is not indexing any of the URLs in this sitemap... It seems that is broken for some reason I can understand.

I'm using latest version 1.9.9 and I've regenerated manually the sitemap trough the task system.

njtweb

Quote from: SirLouen on August 01, 2018, 02:21:37 PM
For some reason my sitemap shows in the bottom this:

/* loading */ .lt-sk-three-bounce { margin: 2px auto; width: 100%; text-align: center; } .lt-sk-three-bounce .lt-sk-child { width: 5px; height: 5px; background-color: #333; border-radius: 100%; display: inline-block; -webkit-animation: lt-sk-three-bounce 1.4s ease-in-out 0s infinite both; animation: lt-sk-three-bounce 1.4s ease-in-out 0s infinite both; } .lt-sk-three-bounce .lt-sk-bounce1 { -webkit-animation-delay: -0.32s; animation-delay: -0.32s; } .lt-sk-three-bounce .lt-sk-bounce2 { -webkit-animation-delay: -0.16s; animation-delay: -0.16s; } @-webkit-keyframes lt-sk-three-bounce { 0%, 80%, 100% { -webkit-transform: scale(0); transform: scale(0); } 40% { -webkit-transform: scale(1); transform: scale(1); } } @keyframes lt-sk-three-bounce { 0%, 80%, 100% { -webkit-transform: scale(0); transform: scale(0); } 40% { -webkit-transform: scale(1); transform: scale(1); } }

And it's not showing visually right like this one: https://dragomano.ru/sitemap.xml

It just shows a plain text file with all the sitemap fields (loc, changefreq, lastmod, etc..)

I've seen that Google is not indexing any of the URLs in this sitemap... It seems that is broken for some reason I can understand.

I'm using latest version 1.9.9 and I've regenerated manually the sitemap trough the task system.

Not sure if mine is working right either. While my sitemap does resolve without error in Google webmaster tools It shows 869 web pages submitted and 34 indexed. 

SilverKnight

Getting this error:

   
Incorrect namespace
Your Sitemap or Sitemap index file doesn't properly declare the namespace.

Bugo

I need URL to your sitemap file, SMF forum's version, Optimus version.

SilverKnight

Quote from: Bugo on August 05, 2018, 10:53:51 PM
I need URL to your sitemap file, SMF forum's version, Optimus version.

Your Sitemap or Sitemap index file doesn't properly declare the namespace. Expected: http://www.sitemaps.org/schemas/sitemap/0.9 Found: https://www.sitemaps.org/schemas/sitemap/0.9

I'm forcing my forum to use https so that could be why?

Bugo


njtweb


Bugo


njtweb

I see 3 zip packages, do I need to do all three or just the Optimus package?

Thank you

Bugo


njtweb

Quote from: Bugo on August 07, 2018, 01:33:03 PM
The first, optimus.zip

Thank you, hopefully my sitemap links get indexed now.

pocttopus

What is today's change log?  ???

SirLouen

@Bugo https://www.forotoc.com/sitemap.xml
Latest 1.9.9.1
+ SMF 2.0.15
Completely broken as you can see

By the way, how can I save the config file before updating? Everytime I remove the plugin and put the new one, the whole config system resets to default :P

Bugo

??? I see normal sitemap file :)

Quote from: SirLouen on August 08, 2018, 09:53:53 AM
By the way, how can I save the config file before updating? Everytime I remove the plugin and put the new one, the whole config system resets to default :P
Just comment Line #11 in uninstall.php file

SirLouen

Quote from: Bugo on August 08, 2018, 12:01:59 PM
??? I see normal sitemap file :)
The old one seem to have some formating, this one seems to be plain xml where is the difference?

njtweb

Updated to 2.0 and sitemap is working but nothing's changed except for the number of URLs total that have been submitted, 945. Nothing has indexed for months. That last time anything indexed was April.

Google Webmaster tools shows no Crawl, Sitemap, Robots errors.

Advertisement: