• Welcome to Simple Machines Community Forum. Please login or sign up.
October 16, 2021, 09:37:09 AM

News:

Wondering if this will always be free?  See why free is better.


Thumbnail on Topic Listing

Started by SMFHacks.com Team, April 04, 2008, 01:05:48 PM

Previous topic - Next topic

confuseamuse

I did manage to get this working on my forum. The functionality to add thumbnails from [img] tags didn't work, but it does for attachments.

Is there a way to add an NSFW tag to attachments? People like to take liberties on the internet.

vbgamer45

There is not. This mod just focuses on attachments and image tags in posts.
Community Suite for SMF - Take your forum to the next level built for SMF, Gallery,Store,Classifieds,Downloads,more!

SMFHacks.com -  Paid Modifications for SMF

Mods:
EzPortal - Portal System for SMF
SMF Gallery Pro
SMF Store SMF Classifieds Ad Seller Pro

natasa (NT)

I can not see thumbnails on mobile phone, only empty spaces?
How can I fix that?
Thanks.

vbgamer45

It should work do you have a responsive mode installed?
Community Suite for SMF - Take your forum to the next level built for SMF, Gallery,Store,Classifieds,Downloads,more!

SMFHacks.com -  Paid Modifications for SMF

Mods:
EzPortal - Portal System for SMF
SMF Gallery Pro
SMF Store SMF Classifieds Ad Seller Pro

natasa (NT)

Yes, I have responsive mode installed, and there was a little problem with Thumbnail on topic listing package when installed,
I have to change peace of code manually, on: Themes/default/MessageIndex.template.php, maybe I did that wrong?

Before installing mods it looked like:


// Are there actually any topics to show?
if (!empty($context['topics']))
{
echo '
<th scope="col" class="first_th" width="8%" colspan="2">&nbsp;</th>


now it is:


// Are there actually any topics to show?
if (!empty($context['topics']))
{
echo '
<th scope="col" class="first_th hidden" width="8%" colspan="', $context['show_thumbnails'] ? 3 : 2, '">&nbsp;</th>

vbgamer45

Yeah it's hidden now with that responsive mod.
"hidden" if you take that part out it will appear.
Community Suite for SMF - Take your forum to the next level built for SMF, Gallery,Store,Classifieds,Downloads,more!

SMFHacks.com -  Paid Modifications for SMF

Mods:
EzPortal - Portal System for SMF
SMF Gallery Pro
SMF Store SMF Classifieds Ad Seller Pro

natasa (NT)

May 29, 2018, 01:56:05 AM #466 Last Edit: May 29, 2018, 02:18:27 AM by natasa (NT)
I removed 'hidden' but images did not appear ...
Any other suggestion?
Thanks.

vbgamer45

Community Suite for SMF - Take your forum to the next level built for SMF, Gallery,Store,Classifieds,Downloads,more!

SMFHacks.com -  Paid Modifications for SMF

Mods:
EzPortal - Portal System for SMF
SMF Gallery Pro
SMF Store SMF Classifieds Ad Seller Pro

natasa (NT)


vbgamer45

The one with the thumbnail code
Community Suite for SMF - Take your forum to the next level built for SMF, Gallery,Store,Classifieds,Downloads,more!

SMFHacks.com -  Paid Modifications for SMF

Mods:
EzPortal - Portal System for SMF
SMF Gallery Pro
SMF Store SMF Classifieds Ad Seller Pro

natasa (NT)

I create new test subdomain with new installation (smf-2-0-15) and only two mods: Responsive curve and Thumbnail Topic Mod.
I only removed 'hidden' and did not change anything else, and still do not see thumbnail images on mobile.
I am not programmer, and do not know how to fix this :P ..

natasa (NT)

May 30, 2018, 05:29:03 AM #471 Last Edit: May 30, 2018, 05:58:00 AM by natasa (NT)
Images appeared, later, ... for some reason  ::)

rubbishnor

please help me

smf version 2.0.15

i cannot find 

$context = array();

on index.php then can not replace with

$context = array();
$context['photo_boards'] = isset($modSettings['photo_boards']) ? explode(',', $modSettings['photo_boards']) : array();





vbgamer45

Find

// Unserialize the array of pretty board URLs
$context = array('pretty' => array(
'action_array' => unserialize($modSettings['pretty_action_array']),
'board_urls' => unserialize($modSettings['pretty_board_urls']),
'db_count' => 0,
));

Add after

$context['photo_boards'] = isset($modSettings['photo_boards']) ? explode(',', $modSettings['photo_boards']) : array();
Community Suite for SMF - Take your forum to the next level built for SMF, Gallery,Store,Classifieds,Downloads,more!

SMFHacks.com -  Paid Modifications for SMF

Mods:
EzPortal - Portal System for SMF
SMF Gallery Pro
SMF Store SMF Classifieds Ad Seller Pro

rubbishnor

 vbgamer45

thank you very much for your kindly support

vbgamer45

Community Suite for SMF - Take your forum to the next level built for SMF, Gallery,Store,Classifieds,Downloads,more!

SMFHacks.com -  Paid Modifications for SMF

Mods:
EzPortal - Portal System for SMF
SMF Gallery Pro
SMF Store SMF Classifieds Ad Seller Pro

jafonseca

Error in database when I go to board


Expression #30 of SELECT list is not in GROUP BY clause and contains nonaggregated column 'hdclasic.big.id_attach' which is not functionally dependent on columns in GROUP BY clause; this is incompatible with sql_mode=only_full_group_by
Archivo: /home/uhdcl/public_html/Sources/MessageIndex.php
Línea: 421

mysql v5.7

Shambles

^ search other posts in this topic - it's been covered before.

jafonseca

Ok, Itry with this

remove ONLY_FULL_GROUP_BY, I used the commands:

mysql> set global sql_mode='STRICT_TRANS_TABLES,NO_ZERO_IN_DATE,NO_ZERO_DATE,ERROR_FOR_DIVISION_BY_ZERO,NO_AUTO_CREATE_USER,NO_ENGINE_SUBSTITUTION';
mysql> set session sql_mode='STRICT_TRANS_TABLES,NO_ZERO_IN_DATE,NO_ZERO_DATE,ERROR_FOR_DIVISION_BY_ZERO,NO_AUTO_CREATE_USER,NO_ENGINE_SUBSTITUTION';
mysql> exit;

but  then Forum cant conect to database   :-\ :-\

vbgamer45

I generally edit it from the my.cnf file or my.ini
Community Suite for SMF - Take your forum to the next level built for SMF, Gallery,Store,Classifieds,Downloads,more!

SMFHacks.com -  Paid Modifications for SMF

Mods:
EzPortal - Portal System for SMF
SMF Gallery Pro
SMF Store SMF Classifieds Ad Seller Pro

Advertisement: