• Welcome to Simple Machines Community Forum. Please login or sign up.
November 29, 2021, 11:46:03 PM

News:

Want to get involved in developing SMF, then why not lend a hand on our github!


Siteme Flash Banner Nasıl Ekleyebilirim?

Started by Arbalot, June 26, 2006, 09:20:37 AM

Previous topic - Next topic

Arbalot

İlk Önce Banneri Yerleştirmek İstediğiniz Yeri Belirleyin.
daha sonra flashı eklemek istediğiniz yere bu kodları echo' ve '; arasına yazın.

<object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,29,0" width="760" height="120">
  <param name="movie" value="flash adresi">
  <param name="quality" value="high">
  <embed src="flash adresi" quality="high" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash" width="760" height="120"></embed></object>


burada flash adresi yazan yere eklemek istediğiniz flashın tam adresini yazınız.


denislici



  en üstte nasıl koyabiliriz ? ben gif koyabildim ama flash koyamadım....

Love the Creature for Creator's sake. (English)
Duje Krijesen per hire te Krijuesit. (Albanian)
Yaradılan'ı sev Yaradan'dan ötürü. (Turkish)
Ami la Creatura per ce la creato il Creatore. (Italian)

Arbalot

teman default ise index.template.php de bu kodları bul

if (empty($settings['header_logo_url']))
echo '
<span style="font-family: Verdana, sans-serif; font-size: 140%; ">', $context['forum_name'], '</span>';
else
echo '
<img src="', $settings['header_logo_url'], '" style="margin: 4px;" alt="', $context['forum_name'], '" />';

echo '
</td>
<td align="right" class="catbg">
<img src="', $settings['images_url'], '/smflogo.gif" style="margin: 2px;" alt="" />


bunlar ile değiştir
echo'<center>
<object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,29,0" width="760" height="120">
  <param name="movie" value="flash adresi">
  <param name="quality" value="high">
  <embed src="flash adresi" quality="high" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash" width="760" height="120"></embed></object>
</center>

Julian

elimde banner.swf die bişi var onu nası koyucam biraz daha basitleştirilmiş anlatım yapabilir misiniz?

Arbalot

Quote from: Arbalot on June 26, 2006, 09:20:37 AM
İlk Önce Banneri Yerleştirmek İstediğiniz Yeri Belirleyin.
daha sonra flashı eklemek istediğiniz yere bu kodları echo' ve '; arasına yazın.

daha basit ne gibi bir anlatım oalbilir ki ilk cumleye gore post atarsan daha rahat yanıt bulabilirsin sorularına...

Julian

<param name="movie" value="flash adresi">

buraya flashın konumunu yazınca oluyo mu bunu öğrenmek istiyorum yoksa daha ek olarak şunları felan yaptın gibi sorular var mı?

Onur

flash banneri upload edip koydum beyaz olarak cıktı hosta adıp adresi yazdım yine olmadı :-X

Arbalot

sadece orası değil orda iki tane yer var...
<embed src="flash adresi" quality="high"

Julian

ben şu şekilde yaptım

echo'
<object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,29,0" width="760" height="120">
  <param name="movie" value="http://preview4.awardspace.com/baane.com/Themes/default/banner.swf">
  <param name="quality" value="high">
  <embed src="http://preview4.awardspace.com/baane.com/Themes/default/banner.swf" quality="high" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash" width="760" height="120"></embed></object>
';


ve şu hatayı aldım

Template Parse Error!
There was a problem loading the /Themes/default/index.template.php template or language file. Please check the syntax and try again - remember, single quotes (') often have to be escaped with a slash (\). To see more specific error information from PHP, try accessing the file directly.

You may want to try to refresh this page or use the default theme.
parse error, unexpected T_STRING, expecting ',' or ';'

Arbalot

echo' ve en sondaki '; ifadelerini kaldırıp bir dene...

Julian

tmm oldu bide ortalamam lazım bunu aşşğıdaki koda ekliyipde verirsen çok sevinirim ben şimdi beceremem

<object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,29,0" width="760" height="120">
  <param name="movie" value="http://preview4.awardspace.com/baane.com/Themes/default/banner.swf">
  <param name="quality" value="high">
  <embed src="http://preview4.awardspace.com/baane.com/Themes/default/banner.swf" quality="high" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash" width="760" height="120"></embed></object>

Arbalot

<center><object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,29,0" width="760" height="120">
  <param name="movie" value="http://preview4.awardspace.com/baane.com/Themes/default/banner.swf">
  <param name="quality" value="high">
  <embed src="http://preview4.awardspace.com/baane.com/Themes/default/banner.swf" quality="high" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash" width="760" height="120"></embed></object></center>


al bakalım bir dene...

Julian

tmm oldu Arbalot yuPpii benimde flash bannerim var  :D

Sbri

Ben flash değilde jpg veya gif eklemek istiyorum ne yapmalıyım?  en üstte smfnin logosu nu kaldırıp sadece kendi hazırladığım banneri eklemek istiyorum. yardımcı olursanız sevinirim.

Arbalot

forumda arama yaparak başlayabilirsin bu işe bununla ilgili bir cok konu var...
bu konuyu dokumantasyonlara yayınlamadan olmayacak zaten...

ByGeCe

Quote from: Arbalot on June 26, 2006, 11:08:59 AM
teman default ise index.template.php de bu kodları bul

if (empty($settings['header_logo_url']))
echo '
<span style="font-family: Verdana, sans-serif; font-size: 140%; ">', $context['forum_name'], '</span>';
else
echo '
<img src="', $settings['header_logo_url'], '" style="margin: 4px;" alt="', $context['forum_name'], '" />';

echo '
</td>
<td align="right" class="catbg">
<img src="', $settings['images_url'], '/smflogo.gif" style="margin: 2px;" alt="" />


bunlar ile değiştir
echo'<center>
<object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,29,0" width="760" height="120">
  <param name="movie" value="flash adresi">
  <param name="quality" value="high">
  <embed src="flash adresi" quality="high" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash" width="760" height="120"></embed></object>
</center>


bunları yapalım fakat o kodu silmeden yani hem gifler gözüksün hemde flas olurmu

Soru Sormadan Once


www.devrekanim.com

Çözüme Katkin Yoksa Sorunlardan Bahsetme

ByGeCe

arkadaşlar hem gifler gözüksün hemde flas olurmu ve nasıl olur tşk

Soru Sormadan Once


www.devrekanim.com

Çözüme Katkin Yoksa Sorunlardan Bahsetme

ByGeCe

arkadaşlar bu konu ile ilgilibişiy bilen yokmu?24 saat geçti valla  :'( :-\

Soru Sormadan Once


www.devrekanim.com

Çözüme Katkin Yoksa Sorunlardan Bahsetme

Arbalot

sadece
if (empty($settings['header_logo_url']))
echo '
<span style="font-family: Verdana, sans-serif; font-size: 140%; ">', $context['forum_name'], '</span>';
else
echo '
<img src="', $settings['header_logo_url'], '" style="margin: 4px;" alt="', $context['forum_name'], '" />';

surayı silerek yapabilirsin

Onur

arbolat peki boyutunu tam olarak nasıl ayarlıcaz ordaki oranları yükseltince kenarda beyazlıklar oluyo?

Advertisement: