News:

Bored?  Looking to kill some time?  Want to chat with other SMF users?  Join us in IRC chat or Discord

Main Menu

HTML tags not working:

Started by Visualcode, January 09, 2007, 08:06:22 PM

Previous topic - Next topic

Visualcode

When I use the html tags on my forum, they still appear. The html inside the tags works fine, but surrounding whatever code I may have put inside the tags are the tags themselves. What might be the problem?

Visualcode

         array(
            'tag' => 'html',
            'type' => 'unparsed_content',
            'content' => '$1',
            'block_level' => true,
            'disabled_content' => '$1',
         ),


Above is my Subs.php for html

beast24

I don't think HTML is allowed on SMF is it?

SleePy

are you using

[html]My Html[/html]


around your html?
Jeremy D — Site Team / SMF Developer
Support the SMF Support team!
Profiles:GitHub
Join us on IRC Libera.chat/#smf

Visualcode

Yes, Sleepy, that is what I am doing. When I do that, it allows the html inside to work, however, it still shows those tags (html and /html).

If I do not do those tags, then my html doesn't work.

SleePy

Can you use the code tags to show me exactly what you are using?
Jeremy D — Site Team / SMF Developer
Support the SMF Support team!
Profiles:GitHub
Join us on IRC Libera.chat/#smf

Visualcode

Here is an example:
Code (HTML Example) Select
[html][youtube=IoGRM1beFMc]<font color=Red>The Simpsons</font>[/youtube][/html]

This allows me (without using "[ Code ]") to show members how to do certain things. The above was used as an example to members how to post a youtube video (Obviously there is more to the explanation than above).

I decided I would write another "How to" on posting images. However, the code such as:

Code (Image Example) Select
[html]<img src="http://www.google.com/intl/en_ALL/images/logo.gif">[/html]


Which is meant to show the user an example of how their image will display, now however, it shows like this in my post:

[ html][ /html]

The first one, the youtube one, worked fine, and still does. But, if I post new ones using [ html] or modify old ones, they are broken. The newly posted stuff always shows the html tags. The code inside of them does work as html, but with the tags on the outside, it is very ugly.

I am not sure what has changed or why it has broken...

H

-H
Former Support Team Lead
                              I recommend:
Namecheap (domains)
Fastmail (e-mail)
Linode (VPS)
                             

Visualcode

This is not working either, which files make up the BBC code? Maybe I should uninstall my mods and replace those, then reinstall them to find out where the problem is. If you could tell me which files, that would help, otherwise I will probably end up doing a full replace on the code.

Visualcode

I think I found the problem:

I think there is a problem with the BBC Permission Mod. It seems that everything works, except, as an admin, I am not able to do any BBCs.

snyperthugs

I am having this same exact problem
www.4mydjs.com - Get Your Music Heard!

Advertisement: