News:

SMF 2.0.19 has been released! Please update. Read more.

Main Menu

Simple ImageShack (latest release: v3.1.3)

Started by Rik©, June 03, 2005, 02:50:34 PM

Previous topic - Next topic

Rik©

Quote from: Hanzo on July 03, 2009, 03:22:46 PM
Hello 2 all.

I tried to install "version for all 1.x.x" to 1.1.9 and it's half working.
I have an option to "Host it!", but I have to insert the links by hand.
When I'm pressing Host, I'm redirecting to a new window/tab where I have an ImageShack site.
No redirection back. No auto inserting code. Nothing.
Is it normal?

1.1.9 - russian-utf8
Yes.... it's a simple mod  ;)
I'm (still) working on a new version (almost ready) which is more user friendly, but it doesn't support 'auto-insert' (yet).

- Rik©

TomW

auto-insert would be very important for my forum; far more important than multiple upload capability.  Hopefully you can incorporate that into the next release.

TomW

Any updates on the next rev ?

Rik©

Quote from: TomW on August 08, 2009, 08:35:41 AM
Any updates on the next rev ?
Sorry, haven't worked on the mod lately.
I'm enjoying my holiday/vacation  8)

- Rik©


Sabre™

I don't recall ever seeing soo much anticipation for a mod! lol
Whenever you're ready mate. I'll hold back the screaming crowd lol ;)
Do NOT give admin and/or ftp details to just anybody, see if they are trust worthy first!!  Do your homework ;)


PaulDouglas

I'll wait on the new release before going live with my site. From my research it seems the #1 problem people have with forums is the ability to easily post pictures.

Rik©

#306
Thanks Sabre  ;)

One more week, then it's back to bussiness  8)

Glad you all like the new one.

- Rik©

Naveeddil

Dear,
I have Pretty URL installed in my forum
why is it not working with Pretty URL
when i upload some pics so in past it were pasting the url to images automatically but not it doesn't work and goes to Page not found while pictures uploaded

It only give error with Pretty URL because it doesn't read the page URl

Rik©

Quote from: Naveeddil on August 27, 2009, 05:54:42 AM
Dear,
I have Pretty URL installed in my forum
why is it not working with Pretty URL
when i upload some pics so in past it were pasting the url to images automatically but not it doesn't work and goes to Page not found while pictures uploaded

It only give error with Pretty URL because it doesn't read the page URl
I suggest that you contact the author of the 'pretty url' mod.

- Rik©

aw06

is it possible to edit this mod so persons can attach more than one pic ?
:: ShopinJA.com Powered by SMF 1.1.19 | Ig-Oh Theme by Koni | 70 Rock Solid Error Free Mods | Many Custom Edits & Tweaks ::
- Host Unlimited Websites - Free Website Builder & Templates - Unlimited Disk Space & Bandwidth

PaulDouglas

Rik,

Can pictures be resized to say 640x480? with the new mod you are working on? Thanks

Rik©

Quote from: aw06 on September 07, 2009, 08:48:15 PM
is it possible to edit this mod so persons can attach more than one pic ?
Uploading multiple images is not possible atm, but there is a button/link on the result/done page for uploading another image.

Quote from: PaulDouglas on September 13, 2009, 08:16:31 PM
Rik,

Can pictures be resized to say 640x480? with the new mod you are working on? Thanks
Yes (but i haven't tested it yet)

Sorry for the delay guys (i'm i little lazy ;D )
I'll try to release the mod before the end of this month.
Still have to code the admin section, and then release a 'beta' (english only).
Then i will implement 'resizing' and more languages.
Also need to create a version for SMF2, i will do that when SMF2 is out of its 'beta'  stage.

-Rik©

TomW

Rik©, thanks for the update !

PaulDouglas


PaulDouglas

You still alive Rik? Great White infestation ya know;-)

Impsat-1

Mmm... hey Rik©, can you update the MOD for SMF 1.1.10? in default template don't work this version... please man is the great MOD, Thanks... regards 8).-
Vive Cáda Momento De Tu Vida Como Si Fueras a Irte Mañana, Más Planificala Cómo Si Jamás Fueras a Irte ;).-

TomW

The current production version works well with 1.1.10.  If you do not use a default theme, you will have to manually update a couple of the files.

Impsat-1

Mmm... ok look, yes work in v1.1.10 but... only if is the forum is updated from v1.1.9, but... if the forum is recently installed from v1.1.10 don't work, that's it..., do you under stand me? i'm from argentina :P and my english not is so good... but may be your's can under stand me, any way thanks for reply... and I waiting for this update, or modification, or indication's Thank's & Regards... 8).-
Vive Cáda Momento De Tu Vida Como Si Fueras a Irte Mañana, Más Planificala Cómo Si Jamás Fueras a Irte ;).-

TomW

I understand.  You will have to manually install the mod.

TomW


Advertisement: