• Welcome to Simple Machines Community Forum. Please login or sign up.
October 24, 2021, 11:06:28 AM

News:

Want to get involved in developing SMF, then why not lend a hand on our github!


TinyPortal

Started by lurkalot, February 12, 2005, 04:43:00 AM

Previous topic - Next topic

IchBin™

If the file is not editable in your SMF admin then the file is not editable by the web server. I can edit mine just fine from the Admin page for editing the theme tp-style.css.
IchBin™        TinyPortal

MoreBloodWine

Quote from: IchBin™ on September 09, 2010, 03:20:10 PM
If the file is not editable in your SMF admin then the file is not editable by the web server. I can edit mine just fine from the Admin page for editing the theme tp-style.css.
Maybe I'm brain farting but I don't believe the tp-style.css file is currently web editable.

If it is then where might I look for it in the TP admin area ?
Want a sig like mine for your BTCGuild stats ? Then check this out: Spend-ur-Bits


IchBin™

If you don't have one in your custom theme (assuming you're using a custom theme), then it's always in the default theme. If you see the file name and it's not editable (you can't click on it), then you need to change the permissions on the file so that the web server can write to it. I should note: you can't edit default theme files. So if you need to edit that file, copy it to your custom theme.
IchBin™        TinyPortal

MoreBloodWine

Quote from: IchBin™ on September 09, 2010, 03:35:43 PM
If you don't have one in your custom theme (assuming you're using a custom theme), then it's always in the default theme. If you see the file name and it's not editable (you can't click on it), then you need to change the permissions on the file so that the web server can write to it. I should note: you can't edit default theme files. So if you need to edit that file, copy it to your custom theme.
Gotcha, but will copying it to the custom theme folder overwrite the one in the default theme folder ?
Want a sig like mine for your BTCGuild stats ? Then check this out: Spend-ur-Bits


IchBin™

Yes. The same goes for any file that you put in your custom theme. If it's in the custom theme folder it gets used instead of the default theme files.
IchBin™        TinyPortal

wilsy

Quote from: IchBin™ on September 09, 2010, 01:27:15 PM
It's not running because of that error? You have something else wrong I'm guessing. My downloads still worked, just a layout problem and some undefined errors are there.

Hi Ich,

The error can be demonstrated here: -

http://atco-uk.com/index.php?action=tpmod;dl=cat1



Busy RewindBikers offered to Good Home! 1000+ members, loads of mods, SMF Gallery PRO, TinyPortal installed with great use of blocks, ultimate profiles, PAID SUBSCRIPTIONS (works flawlessly), great theme, 1,500 posts per month - PM or email me if interested.

IchBin™

Looks like you are a version behind. I'm betting that is fixed in TP 1 beta 5.2 because I'm not having that same problem. :)
IchBin™        TinyPortal

wilsy

Quote from: IchBin™ on September 09, 2010, 04:58:41 PM
Looks like you are a version behind. I'm betting that is fixed in TP 1 beta 5.2 because I'm not having that same problem. :)

I did install the latest version, its just not reflected by the tp version displayed at the site.



Busy RewindBikers offered to Good Home! 1000+ members, loads of mods, SMF Gallery PRO, TinyPortal installed with great use of blocks, ultimate profiles, PAID SUBSCRIPTIONS (works flawlessly), great theme, 1,500 posts per month - PM or email me if interested.

wilsy

Ich, all sorted. Reinstalled files and its solved the issue.

:)



Busy RewindBikers offered to Good Home! 1000+ members, loads of mods, SMF Gallery PRO, TinyPortal installed with great use of blocks, ultimate profiles, PAID SUBSCRIPTIONS (works flawlessly), great theme, 1,500 posts per month - PM or email me if interested.

IchBin™

Sweet. Good work wilsy!
IchBin™        TinyPortal

vlindertje

Hello,

I just registrated on tinyportal. And activated it. Then i try logg in. Nothing happens.
I try many times, then i try to ask for my password, so i follow the link and do what it say. Then i come in a circle where i get again and over again the same page and maillink,  write my username or email. But i cannot change a password.

There is no email adres on that site for helping me, thats why i try it here. Please someone can help me?

ZarPrime

vlindertje,


TinyPortal.net no longer exists.  Do you mean that you registered over at the TP Support Site? --> http://www.tinyportal.co.uk/index.php


2 people have registered there since yesterday and are awaiting activation.  I don't see the username you are using here as one of them.  If you want to PM me the Username that you registered with and your EMail Address, I will activate you manually if I can find it.  Otherwise, you'll need to register again.


ZarPrime
TP Support Site

vlindertje

i send you a private message, thanx for helping!

ZarPrime

No Problem. ;)  I'm glad we got you fixed up.


ZarPrime

MyOutdoorsIowa

September 12, 2010, 01:13:50 PM #714 Last Edit: September 12, 2010, 01:30:27 PM by MyOutdoorsIowa
Greetings,

I'm running SMF2.0 RC3 and get the following 2 errors when trying to install TinyPortal - v1.0 beta 5.2 via the package manager. I'm totally new to SMF, so any help would be appreciated.

Execute Modification     ./Sources/Subs.php     Test failed
Add After     ./Sources/Subs.php     Test failed

bloc

If you have other mods installed, try un-installing them , and run TP again. Then afterwards add those others back. Its most likely a conflict between mods.

MyOutdoorsIowa

Quote from: Bloc on September 12, 2010, 03:06:30 PM
If you have other mods installed, try un-installing them , and run TP again. Then afterwards add those others back. Its most likely a conflict between mods.
Thank You for your reply.

It seems that I went a little crazy installing mods  :o I have several that will not even uninstall? At any rate I did a fresh install of SMF 2.0RC3 and installed TP v1.0 beta 5.2 and everything seemed to go fine except all of the mod icons are missing from admin and the shout box does not function after activation. You can view the test site @ http://hawgz.com/smf2/index.php?action=forum [nofollow]

bloc

Check if you really have the folder called "tinyportal" inside Themes/defualt/images. If not, upload it.

MyOutdoorsIowa

Quote from: Bloc on September 13, 2010, 01:20:17 PM
Check if you really have the folder called "tinyportal" inside Themes/defualt/images. If not, upload it.

Thanks for the advise  :) For some reason I'm not being allowed to upload to that directory?  :'( 

I'm getting very frustrated, I'm thinking there are some ownership problems with my host?

bloc

Most likely, yes. Normally this would be uploaded automatically by the mod.

Advertisement: